Alıntı:
marseille tarafından iletildi.
arkadaşlar müzikal sub deyince fiyatlar bayaa yukarı fırlıyor özellikle rel gibi markaların en düşük modelleri bile ciddi para ben sub ı sinema için kullanıyorum jbl o açıdan kuşkusuz iyi bir ürün .müzikal sub da ise kağıt konililerin daha iyi performans verdiğini biliyorum.aslında temiz bir ikinci el de bulunabilir güvenilir bir yerden.buna örnek olarak sigmada ikinci el bir castle 200 watt lık sub var.gayet temiz sıfır fiyatı 900 poundun üzerinde ama 500 pounda satılıyor.(sigma bu ürünlerden maddi bir kazanç sağlamıyor)birde eğer hesaplı bir müzikal sub arıyorsanız APG tarafından dizayn edilen ELK 100 Watt lık sub iyi iş görüyor.Fiyatıda 300 dolar civarı.bence çok mantıklı |
Ben müzikal subdan vazgeçtim hocam. şimdi tamamen sinema performansına göre iyicene bir şey arıyorum. jbl in 1000 ytl lik bir modelini gördüm hem ep center da hem de gayem elektronikte fakat o rakamı verdiken sonra ön hopları adam etmem daha akıllıca o nedenle şimdilik daha ekonomik bir şey arıyorum. ileride kolay elden çıkartabilmem de lazım nitekim bu geçici bir çözüm olacak.