AUDIOPHILEMANIA fORUM - Tek mesaj göster - 2 adet 2 yollu + sub mı ? yoksa 2 adet 3 yollu mu ? katılım gösterirseniz sevinirim.

Tek mesaj göster

Eski 18-09-09, 18:55   #6 (permalink)
orkun
Junior Member

Katılım tarihi: Sep 2009
Standart merhabalar.

maili alır almaz yazayım dedim. klipsch konusunda size katılıyorum. Hem çok iyi bir hoparlör hem amerikan malı. çoğu da bi-amp özellikli. ev sinema sistem hopalörlerimi klipsch seçtim.
stereo hoparlör konusunda sub dan vazgeçtim. ancak JBL 890 konusunda ısrarcıyım fabrika verileri gerçekten çok iyi.ayrıca, bu forumda klipsch için yapılan çoğu yorum bass ağırlıklı olması ; caz ve klaisk müzikte iyi performans vermemesi şeklinde. ordan midem bulandı biraz.

son sistemime şu şekilde karar verdim. bayramda boş vaktim olunca gözden son bir kez gözden geçirip siparişi vereceğim.

home theaher :
receiver....denon avr 1910
player......sony bdp560
5+1.........klipsch (model aklımda değil. uydu sistemlerden birazcık daha büyük 5 hop.) maalesef büyük hoparlör getirmekte zorlanıyorum.

music :
receiver.....yamaha rx-797
hoparlör.....jbl 890
player.......marantz (model ezberimde yok)

ancak kg. , ebat ve parasal yük itibarı ile marantz ve jbl i kuzen amerikaya 3 ay sonra tekrar gittiğinde getirticem. bu sürede sony ile çalıp 15 yıllık pioneerlarla dinlemeyi düşünüyorum.

yorumunuzu bekliyorum. teşekkür ederim.
orkun çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver

Page generated in 0.01646 seconds with 8 queries