AUDIOPHILEMANIA fORUM

AUDIOPHILEMANIA

Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...

B&W DM 605 S3 kolonlarıma uygun stereo amfi önerebilirmisiniz...

This is a discussion on B&W DM 605 S3 kolonlarıma uygun stereo amfi önerebilirmisiniz... within the Stereo Amfiler forums, part of the Amfiler category; Sayın arkadaşlarım, muhtemelen 1 haftaya elimde olacak B&W DM 605 S3 kolonlarımı uygun bir şekilde, B&W tınılarını güzellikle duyabileceğim bir ...

Geri git   AUDIOPHILEMANIA fORUM > Amfiler > Stereo Amfiler

Kayıt SSS Üye listesi Takvim Arama Bugün gönderilen mesajlar Bölümü okunmuş olarak işaretle

LinkBack Konu araçları Modları göster
Eski 08-03-09, 17:19   #1 (permalink)
Junior Member

thekarga® Avatar

Katılım tarihi: Jul 2006
Standart B&W DM 605 S3 kolonlarıma uygun stereo amfi önerebilirmisiniz...

Sayın arkadaşlarım, muhtemelen 1 haftaya elimde olacak B&W DM 605 S3 kolonlarımı uygun bir şekilde, B&W tınılarını güzellikle duyabileceğim bir Stereo amfi önerebilirmisiniz. Fiyat performans uygunluğu bütçemi sarmayacak düzeyde...
thekarga® çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-04-09, 23:22   #2 (permalink)
Junior Member

Katılım tarihi: Jun 2007

B&W hoparlörlerin rotel amfilerle uyumlu olduklarını biliyorum bunun dışında da kullanıcağınız farklı marka ve modeller mutlaka vardır ben rotel amfi ile birlikte B&W hoparlörleri dinledim doğal ses verdiğini söyleyebilirim rotel amfiler boyutlarına göre gerçenten çok güçlüler fiyat olarak RA-06 modeli 2200tl. birde iki alt modeli olan 05 ve 04 modelleri var 06 olanı kanal başına 70W diğer iki modelde 40W güç vermekte.
arundar çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-04-09, 01:59   #3 (permalink)
Junior Member

thekarga® Avatar

DM 604 S2 almak durumunda kaldım, daha hesaplı bir meblağ ödedim...200 W bir amfi önerilmekte...tabi kalite söz konusu olunca 80 W da yeterli olur...B&W'nun Rotel'le ortak firma olduklarını zannediyorum...
thekarga® çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-04-09, 10:23   #4 (permalink)
Junior Member

Katılım tarihi: Jun 2007

Öncelikle B&W DM 604 S2 ler hayırlı olsun. Rotel ile B&W firmaları aynı mı bilmiyorum ama ikisi birbiriyle uyumlu ve ingiliz firması ayrıca rotel in sitesine girildiğinde kurulu sistem olarak görünen hoparlörler B&W. Daha güçlü bi amfi istiyorsanız Rotel RX-1052 modeli var bu model kanal başına güç 100W. Güç yüksek olduğu gibi fiyatıda aynı oranda yüksek bu modelin fiyatı 3417tl. Rotel amfiler gerçekten çok güçlüler belirtilen değerler gerçek güç değerleri ve oldukça kaliteliler fiyatlarıda aynı oranda yüksek. Fiyat ve performans olarak uygun farklı model ve marka da tercih edilebilir, ama bu konuda B&W le birlikte rotel dışında amfi kullanan veya dinleyen kişilerin yardımcı olması daha uygun olur, benimkisi size sadece bi tavsiye aslında gidip rotel ve B&W ikilisini dinlemelisiniz. İstanbul'da ikamet ediyorsanız akusta da deneyebilirsiniz.
arundar çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-04-09, 21:16   #5 (permalink)
Junior Member

thekarga® Avatar

Ewt İstanbuldayım, Akustada dinledim, amfiyi hatırlamıyorum ama B&W 703 dinlemiştim...akılalmaz sonuçlar, kız arkadaşımla dans etmiştik dükkanda karar verebilenekadar araştırmaya devam edeceğim teşekkür ederim...
thekarga® çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları
Modları göster

B&W DM 605 S3 kolonlarıma uygun stereo amfi önerebilirmisiniz... ile benzer konular Benzer konular

Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
yeni stereo amfi hk.... tanoz Stereo Amfiler 0 06-05-08 12:13
stereo Amfi kodo Stereo Amfiler 20 31-08-07 20:23
Satılık Yamaha Ax-492 stereo integrated amfi Avalon 27 Satış İlanları 2 13-12-06 14:10
Stereo Amfi Arıyorum. eUGENE Aranılan Ürünler 19 27-11-06 19:53

Saat ayarı GMT +3. Saat : 10:24.