Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...
This is a discussion on Lambalı sistem kuralım... within the Stereo Amfiler forums, part of the Amfiler category; Merhaba Arkadaşlar, Benim ilk konum olacak bu. Jazz, Blues ve Classic muzik dinleyen biri olarak artık lambalı bir sistem kurmam ...
| |||||||
| Kayıt | SSS | Üye listesi | Takvim | Arama | Bugün gönderilen mesajlar | Bölümü okunmuş olarak işaretle |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member Katılım tarihi: Jan 2009
| Merhaba Arkadaşlar, Benim ilk konum olacak bu. Jazz, Blues ve Classic muzik dinleyen biri olarak artık lambalı bir sistem kurmam gerektiğini dün itibariyle öğrenmiş bulunmaktayım )Marantz plak çalar ile Cayin lambalı amfiye bağlı Kef IQ7 dinledim de... !!! O gece o dükkanda yatmama bir türlü izin vermediler ![]() Sizden ricam ise, benzer sistem tavsiyelerinizdir. Amfi + hoparlör + player önerilerinizi benimle paylaşmanızı istiyorum. Ayrıca nerden bulabilirim diye yardımcı olursanız da çok memnun olurum. Herkese şimdiden teşekkür ederim. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Junior Member Katılım tarihi: Aug 2009
| Sevgili Naim06, bu konularda görece yeni olsam da dinlediğim/okuduğum sohbetlerde şunu gözlemledim: aynı müzisyenler, Amerikan otomobil hastaları, Sivas Kangal sahipleri, kartpostal koleksiyoncuları veya çizgi roman meraklıları gibi bu camiada da: 1- Herkese kendi malı en kıymetli geliyor. 2- Hiçbir satıcı "ayranım ekşi" demiyor. Yani, sanırım tek çözüm dinleye dinleye kalbinizin (ya da kulaklarınızın) götürdüğü yere gitmeniz! ![]() Piyasada duyulmuş-duyulmamış bir sürü marka, bu markaların bir sürü modeli, bu modellerin bir sürü serisi, bütün bunların da mod ve tweak'leri var. "Demek caz, blues ve klasik dinliyorsunuz. O zaman sizeee..." diye başlayan bir yanıtın öznel olacağından eminim. Bakınız, ben yurtdışından (lambalı bir koca bebek oyuncağı olan) Fatman iTube Carbon Edition I ısmarladım. Hem CD çalarımı, hem de (tüyleriniz diken diken olabilir ama) iPod'umu bir süre bu aletle dinlemek istiyorum. Dinlediğim müzikler ('60lar, '70ler, kuzey cazı, funk) nedeniyle 1.5 ay içinde buraya "Fatman'den iyisi ancak Fatman Mk.II be abi" tadında yazılar döşenebilirim. Ama zaten Fatman bu müzikler için var! Hatta (kızmayın!) JBL L100'lerin crossover'ını modifiye etmektense yeni gelecek HPM100'lerle dinlersem Fatman'den iyisi yok! Ancak, bana güvenip siz de Fatman alsanız, eminim ki dinlediğinizde ailemin memleketi Üsküp'te bile herkesin kulaklarını bol bol çınlatırsınız. İyisi mi siz vakit buldukça ithalatçılara ve satıcılara gidip çeşitli ürünleri kendi müziklerinizle deneyin. Böylece siz, sizin müziklerinizi, sizin olacak aletlerle dinleyerek karar vermiş olursunuz. Kimsenin aletlerini dinletmeyi reddedeceğini sanmıyorum. Lambalı günler! |
| | |
![]() |
| |
| |
| Konu araçları | |
| Modları göster | |
| ||||
| Konu | Konuyu başlatan | Forum | Cevaplar | Son mesaj |
| lambalı ses kontrolcüsü | arundar | Stereo Amfiler | 8 | 03-06-08 16:41 |
| lambalı pre ile ss güç amfisi ikilisi | kiki | Stereo Amfiler | 0 | 16-02-08 11:32 |
| Lambalı amfi almayı düşünüyorum.. | eUGENE | Stereo Amfiler | 113 | 02-09-07 14:01 |
| Dared- MP5 Lambalı Ampli | sbeskurt | Stereo Amfiler | 4 | 30-06-06 13:20 |
| Lambalı icatlar!!! | sbeskurt | Sohbet | 5 | 28-06-06 08:59 |