Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...
This is a discussion on Lambalı yükselteç önerisi within the Stereo Amfiler forums, part of the Amfiler category; Herkese merhaba. Bir süre önce pikap dünyasına adım attım. Ve çok memnun kaldım. Evde özenle seçmiş olduğum CD'lerim, giriş seciyesi ...
| |||||||
| Kayıt | SSS | Üye listesi | Takvim | Arama | Bugün gönderilen mesajlar | Bölümü okunmuş olarak işaretle |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member Katılım tarihi: Apr 2008
| Herkese merhaba. Bir süre önce pikap dünyasına adım attım. Ve çok memnun kaldım. Evde özenle seçmiş olduğum CD'lerim, giriş seciyesi bir CD oynatıcım ve DAC'ım olmasına rağmen sayısı sadece 3 adet olan plaklarımı dinlemeyi tercih ediyorum, elim CD'lere gitmiyor. Anlaşılan plağın o sıcaklığını ve geçirgenliğini çok sevdim. Şimdide lambalı bir yükselteç edinmeyi düşünüyorum. Genel ağ'da en hesaplı olarak Meng Mini, Aantique Sound Lab MG Phono gibi modeller var. Bütçem kısıtlı en fazla 750 TL ayırabiliyorum. Bu miktarıda takaslı olarak ayırabiliyorum. Sistemim NAD C352 yükselteç, Cambridge Audio 540C CD oynatıcı, Cambridge Audio DAC Magic, Thorens Mini pikap, Denon AVR'nin phono katı, Wharfedale Diamond 9.6 hoparlör ve Muhtelif giriş seviyesi kablolardan oluşuyor. Sesde yumuşaklığı ve doğallığı arttırmak adına, bu sisteme bir lambalı eklemek istersem bu fiyat aralığında bir cihaz eklemek fark yaratır mı? Dinlediğim müzik tarzlerı yelpazesi çok geniş... Ama günde en az 1 saat mutlaka ayırıyorum dinlemeye. Ön-yükselteç yada birleşik yükselteç önerileri neler olabilir? Teşekkür ediyorum. |
| | |
![]() |
| |
| |
| Konu araçları | |
| Modları göster | |
| ||||
| Konu | Konuyu başlatan | Forum | Cevaplar | Son mesaj |
| Takasla alınık lambalı yükselteç | keops | Aranılan Ürünler | 0 | 07-06-09 09:03 |
| blu-ray için 5+1 avr önerisi | Xyria | AV Receiver'lar | 6 | 27-03-09 13:54 |
| Stereo Amplifikatör Önerisi ? | insecure | Stereo Amfiler | 4 | 02-09-08 11:48 |
| Creek Destiny Yükselteç | ashoke | Stereo Amfiler | 5 | 13-12-06 17:14 |
| Hi-Fi Kulaklık Önerisi | Muffy | Diğer Ekipman ve Aksesuarlar | 10 | 23-07-06 23:14 |