Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...
This is a discussion on vintage receiverlar within the Stereo Amfiler forums, part of the Amfiler category; Yıllar içinde oluşan oksitlenmeyi temizlemek için kullanılan bazı ürünler vardır: Sprey kutusunun ucundaki minik pipet, örneğin potansiyometrelerin içi gibi zor ...
| |||||||
| Kayıt | SSS | Üye listesi | Takvim | Arama | Bugün gönderilen mesajlar | Bölümü okunmuş olarak işaretle |
| | #11 (permalink) |
| Junior Member Katılım tarihi: Aug 2009
| Yıllar içinde oluşan oksitlenmeyi temizlemek için kullanılan bazı ürünler vardır: ![]() Sprey kutusunun ucundaki minik pipet, örneğin potansiyometrelerin içi gibi zor ulaşılablir yerleri rahatça temizlemek içindir. Nerelerde satıldığını bilmiyorum, ama eminim elektronik tamircilerinde bulunur. Havya ise şudur: ![]() Lehim işleri için kullanılır, ucu kızgındır, deneyimsiz ellerde bir endüstriyel sabotaj veya intihar makinesine dönüşebilir. Yukarıda yazdığımı son bilgiler ışığında düzeltiyorum: sakın ha lehim işlerine kendiniz dalmayın, yazık olur sizden çok yaşlı olan receiver'a!!Arayacağınız parçanın resmini bir türlü bulamıyorum, ama zaten herhangi bir temizlik işi yapıp sonucu görmeden parça değişimine gitmeniz erken olur. |
| | |
![]() |
| |
| |
| Konu araçları | |
| Modları göster | |
| ||||
| Konu | Konuyu başlatan | Forum | Cevaplar | Son mesaj |
| SHERWOOD S-9910 Stereo Receiver Vintage 1977 | Spec-Op | Satış İlanları | 2 | 14-11-08 18:16 |
| satılık magnat vintage center 4 | marseille | Satış İlanları | 3 | 18-08-08 20:08 |
| Satılık Magnat Vintage 420 hoparlör | marseille | Satış İlanları | 12 | 18-08-08 20:08 |