AUDIOPHILEMANIA fORUM

AUDIOPHILEMANIA

Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...

Yeni cihaz için önerileriniz

This is a discussion on Yeni cihaz için önerileriniz within the Stereo Amfiler forums, part of the Amfiler category; Merhaba, Yeni bir üye olarak, siteden çok faydalanacağımı umuyorum. Dali Concept 8 hoparlörlerimi beslediğim CD player ve Amplifikatörüm oldukça eski ...

Geri git   AUDIOPHILEMANIA fORUM > Amfiler > Stereo Amfiler

Kayıt SSS Üye listesi Takvim Arama Bugün gönderilen mesajlar Bölümü okunmuş olarak işaretle

LinkBack Konu araçları Modları göster
Eski 01-07-09, 14:00   #1 (permalink)
Junior Member

Katılım tarihi: Jul 2009
Standart Yeni cihaz için önerileriniz

Merhaba,

Yeni bir üye olarak, siteden çok faydalanacağımı umuyorum.

Dali Concept 8 hoparlörlerimi beslediğim CD player ve Amplifikatörüm oldukça eski ve problemler yaratıyor. Goldstar marka. ( Goldstar daha sonra Lucky tarafından satın alınarak LG olmuştu.) Bir kaç defa sorunu gidermeye çalıştım ancak her 2 cihazda sorunlu. Değiştirmeyi düşünüyorum.

Kullandığım yer yaklaşık 35 m2.
Genellikle, soft jazz, lo-fi, lounge, classic dinlerim.
Amplifikaörümde CD player haricinde TV bağlıyarak , home theatre sahibi olmadan TV / DVD yayınınında da kullanıyorum.

Verdiğim bilgiler doğrultusunda önerebileceğiniz amplifikatör ve CD player önerilerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler.
mr66 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-08-09, 13:47   #2 (permalink)
Junior Member

Katılım tarihi: Dec 2007

cd player olarak marantz'ın yeni 5003 modeliydi galiba.onu düşenebilirsin.fp oranı yüksek bir cd çalarmış.en iyi giriş seviyesi cdp falan diye okumuştum.
kiki çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları
Modları göster

Yeni cihaz için önerileriniz ile benzer konular Benzer konular

Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Makaralı Tape Tecrübeleriniz ve Önerileriniz? Muffy Pikap, Tuner ve diğer analog kaynaklar 59 11-12-08 18:23
yeni sistem için yardım kcrasco Sohbet 1 20-11-07 10:14
yeni sistem için fikir CENAP Sohbet 6 04-11-07 20:40
Muffy icin yeni cici...sahnesi iyidir herhalde frustrated Sohbet 10 14-09-06 18:25
satılık muhtelif cihaz kablo SoundOfAngel Satış İlanları 0 18-08-06 10:59

Saat ayarı GMT +3. Saat : 16:11.