Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...
This is a discussion on Yeni cihaz için önerileriniz within the Stereo Amfiler forums, part of the Amfiler category; Merhaba, Yeni bir üye olarak, siteden çok faydalanacağımı umuyorum. Dali Concept 8 hoparlörlerimi beslediğim CD player ve Amplifikatörüm oldukça eski ...
| |||||||
| Kayıt | SSS | Üye listesi | Takvim | Arama | Bugün gönderilen mesajlar | Bölümü okunmuş olarak işaretle |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member Katılım tarihi: Jul 2009
| Merhaba, Yeni bir üye olarak, siteden çok faydalanacağımı umuyorum. Dali Concept 8 hoparlörlerimi beslediğim CD player ve Amplifikatörüm oldukça eski ve problemler yaratıyor. Goldstar marka. ( Goldstar daha sonra Lucky tarafından satın alınarak LG olmuştu.) Bir kaç defa sorunu gidermeye çalıştım ancak her 2 cihazda sorunlu. Değiştirmeyi düşünüyorum. Kullandığım yer yaklaşık 35 m2. Genellikle, soft jazz, lo-fi, lounge, classic dinlerim. Amplifikaörümde CD player haricinde TV bağlıyarak , home theatre sahibi olmadan TV / DVD yayınınında da kullanıyorum. Verdiğim bilgiler doğrultusunda önerebileceğiniz amplifikatör ve CD player önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. |
| | |
![]() |
| |
| |
| Konu araçları | |
| Modları göster | |
| ||||
| Konu | Konuyu başlatan | Forum | Cevaplar | Son mesaj |
| Makaralı Tape Tecrübeleriniz ve Önerileriniz? | Muffy | Pikap, Tuner ve diğer analog kaynaklar | 59 | 11-12-08 18:23 |
| yeni sistem için yardım | kcrasco | Sohbet | 1 | 20-11-07 10:14 |
| yeni sistem için fikir | CENAP | Sohbet | 6 | 04-11-07 20:40 |
| Muffy icin yeni cici...sahnesi iyidir herhalde | frustrated | Sohbet | 10 | 14-09-06 18:25 |
| satılık muhtelif cihaz kablo | SoundOfAngel | Satış İlanları | 0 | 18-08-06 10:59 |