AUDIOPHILEMANIA fORUM

AUDIOPHILEMANIA

Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...

9.1 AV Receiver'lar

This is a discussion on 9.1 AV Receiver'lar within the AV Receiver'lar forums, part of the Amfiler category; Alıntı: ersinkilci tarafından iletildi. Ama sırf DVD Konserler için bile sinema sistemi kurulabilir bence. DTS ve DD kayıtlı konser DVD ...

Geri git   AUDIOPHILEMANIA fORUM > Amfiler > AV Receiver'lar

Kayıt SSS Üye listesi Takvim Arama Bugün gönderilen mesajlar Bölümü okunmuş olarak işaretle

LinkBack Konu araçları Modları göster
Eski 03-11-06, 23:00   #11 (permalink)
Junior Member

grandaddy Avatar

Katılım tarihi: Jun 2006

Alıntı:
ersinkilci tarafından iletildi. Mesajı göster
Ama sırf DVD Konserler için bile sinema sistemi kurulabilir bence. DTS ve DD kayıtlı konser DVD lerini izlemek bence büyük bir zevk. Özellikle geçen hafta sigma'da yaptığımız dinleti de Eagles'ın "Hotel California" sını dinlemiştik gerçekten muhteşemdi. Daha sonrada aynı şarkının DTS formatındaki DVD'sini sevgili professorde dinledim. Anlatacak kelime bulamıyorum, çünkü yok böyle birşey, inanılmazdı. (Tabi bunda frontların avr den çıktıktan sonra preout ile stereo amfiden geçmesinin de rolu vardı bence, çünkü ben aynı atmosferi evde yakalayamadım).

Katılıyorum. Konser kayıtlarını dinlemek gerçekten çok zevkli oluyor. Bizde sevgili prof.u her ziyaretimizde biraz konser kaydı dinleyip nefsimizi köreltiyoruz.
grandaddy çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-11-06, 07:35   #12 (permalink)
Senior Member

satbaba Avatar

Katılım tarihi: Mar 2006

sayın yöneticiler foruma yazılan 11, 21,31,41 inci mesajlar daha sonra başka mesaj yazılmadan gözükmüyor bu sorunu halledebilirmisiniz. bı mesajı sevgili grandaddynin mesajı görünmediği için yazdım bakalım şimdi görünecek mi
satbaba çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-11-06, 14:57   #13 (permalink)
Senior Member

Robin Avatar

Katılım tarihi: Nov 2006

Pazarlama stratejisi konusunda eözkeçeciye katılıyorum.Amaç biz bunu da yaptık diyebilmek.Bunun yanısıra bırakın 9.1 i doğru düzgün 6.1 film bile yok.DD yanısıra DTS nin yeni çıkardığı ses formatları henüz test aşamasında ve normal dvd medyasına sığmıyorlar zaten.Yeni ses formatlarının kullanılması için Blu-ray ve HD-DVD kullanılması bir mecburiyet.O makinayla kullanılacak kaynak cihaz sadece bu ikisinden biri olabilir.Peki bence gerekli mi? Hayır.6.1 zaten gerekli surroundu sağlıyor.9.1 kullanabilmeniz için ise surround ve alan etkisini gerçekten hissedebilmeniz için dinleme yaptığınız odanın baya bi büyük olması gerekecek.
Robin çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-11-08, 18:38   #14 (permalink)
Junior Member

Katılım tarihi: Oct 2008

Merhaba, 9.1 reciever var da 9.1 kanal ses işlemcisi bulunduran bir dvd var mı, varsa Yamahanın hangi modeli acaba?
ultegrax çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları
Modları göster

Saat ayarı GMT +3. Saat : 10:11.