Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...
This is a discussion on 9.1 AV Receiver'lar within the AV Receiver'lar forums, part of the Amfiler category; Alıntı: ersinkilci tarafından iletildi. Ama sırf DVD Konserler için bile sinema sistemi kurulabilir bence. DTS ve DD kayıtlı konser DVD ...
| |||||||
| Kayıt | SSS | Üye listesi | Takvim | Arama | Bugün gönderilen mesajlar | Bölümü okunmuş olarak işaretle |
| | #11 (permalink) | |
| Junior Member Katılım tarihi: Jun 2006
| Alıntı:
Katılıyorum. Konser kayıtlarını dinlemek gerçekten çok zevkli oluyor. Bizde sevgili prof.u her ziyaretimizde biraz konser kaydı dinleyip nefsimizi köreltiyoruz. | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Senior Member Katılım tarihi: Mar 2006 Bulunduğu yer: Istanbul
| sayın yöneticiler foruma yazılan 11, 21,31,41 inci mesajlar daha sonra başka mesaj yazılmadan gözükmüyor bu sorunu halledebilirmisiniz. bı mesajı sevgili grandaddynin mesajı görünmediği için yazdım bakalım şimdi görünecek mi |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Senior Member Katılım tarihi: Nov 2006 Bulunduğu yer: İstanbul
| Pazarlama stratejisi konusunda eözkeçeciye katılıyorum.Amaç biz bunu da yaptık diyebilmek.Bunun yanısıra bırakın 9.1 i doğru düzgün 6.1 film bile yok.DD yanısıra DTS nin yeni çıkardığı ses formatları henüz test aşamasında ve normal dvd medyasına sığmıyorlar zaten.Yeni ses formatlarının kullanılması için Blu-ray ve HD-DVD kullanılması bir mecburiyet.O makinayla kullanılacak kaynak cihaz sadece bu ikisinden biri olabilir.Peki bence gerekli mi? Hayır.6.1 zaten gerekli surroundu sağlıyor.9.1 kullanabilmeniz için ise surround ve alan etkisini gerçekten hissedebilmeniz için dinleme yaptığınız odanın baya bi büyük olması gerekecek. |
| | |
![]() |
| |
| |
| Konu araçları | |
| Modları göster | |