Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...
This is a discussion on DENON AVC-A1XVA Surround Receiver within the AV Receiver'lar forums, part of the Amfiler category; DENON A1, Mayıs 2006'da tekrar revize edilmiş. Yok yok bu olsa gerek. EISA Best Product 2005-2006 sahibi bu güzelliğin bedeli ...
| |||||||
| Kayıt | SSS | Üye listesi | Takvim | Arama | Bugün gönderilen mesajlar | Bölümü okunmuş olarak işaretle |
| | #1 (permalink) |
| Administrator Katılım tarihi: Mar 2006 Bulunduğu yer: Ankara
| DENON A1, Mayıs 2006'da tekrar revize edilmiş. Yok yok bu olsa gerek. EISA Best Product 2005-2006 sahibi bu güzelliğin bedeli ise 7000 Euro. Yorumsuz. ![]()
__________________ "Quality is a constant state of mind. It is a matter of passion and experience. Not a matter of standards… Technology is not an end in itself. The pleasure found in listening must be our only guide." Yves-Bernard André |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Senior Member Katılım tarihi: Mar 2006 Bulunduğu yer: Istanbul
| Offf, bu ne böyle , bunu kullanmak için bir de masterlı yardımcı tutmak lazım herhalde.Arkasındaki bu kadar giriş ne işe yarıyor? Anlayabildiğin kadarı ile USB port'lar, Ethernet bağlantısı, yukarıda XLR bağlantıları vs var. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Administrator Katılım tarihi: Mar 2006 Bulunduğu yer: Ankara
| sbeskurt tek eksiği buldun sanırım. XLR göremedim ben cihazda. S-Video'ları mı karıştırdın sen acaba?
__________________ "Quality is a constant state of mind. It is a matter of passion and experience. Not a matter of standards… Technology is not an end in itself. The pleasure found in listening must be our only guide." Yves-Bernard André |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Senior Member Katılım tarihi: Mar 2006 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 52
| Alıntı:
Evet, bir de bu kadar giriş - çıkışın hepsini, ya da önemli bir kısmını kullandığınızı düşünün... Kablo ağırlığından, arka panel yerinden çıkabilir mi?... Herhalde öyle bir uygulamada, cihazın arkasında özel kablo taşıyıcı sistemler - yöntemler oluşturmak gerek... | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Senior Member Katılım tarihi: Mar 2006
| 5 tane komponent video girişi var. röhh yani. 5 tane kaynak cihaz ne olabilir? dvdp, dvdw, uydu alıcı, hadi abarttık bir de hd li uydu alıcı...başka? komik olan bu kadar üst seviye cihazda piyasa diliyle sarı laleyi kim ne yapacak? |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Member Katılım tarihi: Mar 2006
| En azından giriş düzeyindeki cihazlarda görüntü giriş - çıkışlarını hiç koymayarak daha ucuz ya da daha nitelikli ses veren cihazlar yapmalarını yeğlerdim... Hatta üst düzey cihazlar için de düşünülebilir bu çünkü TV'lerde giriş seçenekleri var zaten ve çoğu player'da upscaling gibi özellikler ve her türlü çıkış da mevcut. Bence gereksiz harcama. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Senior Member Katılım tarihi: Mar 2006
| Alıntı:
belki bir yıla kadar hdmi çıkışlı dvdp, uydu alıcım olacak ama tv'de tek hdmi girişi var. napçaz şimdi? gereksiz olan bu tip bir hi-end avr ye s-video, kompozit giriş çıkış koymak, gereğinden fazla sayıda girişler koymak. en kötüsü bu cihazı alabilecek babayiğit bir sehpa bulmanın zorluğu... | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Alıntı:
Filmle işin olmadığına göre uydu alıcını bağlarsın HDMI'ya, DVD'yi component girişten bağlarsın...Yok illa araya birşey sokup sinyali zayıflatıcam ben dersen, üçlü prizin HDMI versiyonu çıkar, onu alırsın. Ben bilmem arkadaş, üst düzeyde o kadar pre-power sistem yapıyorlar, alt düzeyde de şöyle radyosuz, videosuz falan bişeyler yapsınlar, alalım bari 350 kaada falan...Bu fiyatlar ne yahu! | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| |
| |
| Konu araçları | |
| Modları göster | |
| ||||
| Konu | Konuyu başlatan | Forum | Cevaplar | Son mesaj |
| Satılık denon pma 1500 ae | Nautilus | Satış İlanları | 1 | 08-12-08 15:41 |
| Surround V.s Hifi Kulaklık önerileri!!! | deaxter | Surround Hoparlörler | 4 | 14-08-08 04:55 |
| Denon AVR 3805 | satbaba | AV Receiver'lar | 6 | 10-03-08 18:37 |
| Benim mütevazi surround sistemim | spacecowboy | Sistem Fotoğrafları | 8 | 14-06-07 07:16 |
| Dts,surround Mp3,audİo Dvd | berkeley | DVD Audio | 4 | 14-03-06 20:38 |