Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...
This is a discussion on Herkes AV Receiver'ını yazsın within the AV Receiver'lar forums, part of the Amfiler category; selamlar bende pioneer vsx-d811s var 7.1 çıkışlı yakında stereo bi ampli almak istiyorum....
| |||||||
| Kayıt | SSS | Üye listesi | Takvim | Arama | Bugün gönderilen mesajlar | Bölümü okunmuş olarak işaretle |
| | #93 (permalink) |
| Junior Member Katılım tarihi: Jan 2009
| Yaklaşık 2 yıldır Yamaha RX V3800 + Panasonic BD-50 + JBL STUDIO LINE 7+1 kullanıyorum ağırlıklı BD ev sineması. Yamaha RX V3800 tek kelime ile mükemmel, JBL Center Speker'de zorlanıyor ayrıca Yamaha kendi hoparlör sistemleriyle olağanüstü güzel ses veriyor. |
| | |
| | #94 (permalink) |
| Junior Member Katılım tarihi: Jan 2009
| Selamlar, bende Marantz SR 7001 ve Mordaunt Carnival Speakerlar var.Henüz kuramadığım için ne nedir ne değildir bilemiyorum.Umarım iyi bişiler almışımdır forumda sordum bir hafta oldu cevap yok...Ağır bir forum belliki...Teşekkürler |
| | |
| | #98 (permalink) |
| Junior Member Katılım tarihi: Dec 2007
| Bence Marantz sr 7400 sinemadan çok müzik dinlemek için ideal bir cihaz.Özellikle efektli bir sahnede aynı zamanda konuşmalar yada bağırma sesleri varsa bunlar kayboluyor.Efekt sesleri daha baskılı kalıyor.Ama herşeye rağmen başarılı bir cihaz.Öneririm. |
| | |