AUDIOPHILEMANIA fORUM

AUDIOPHILEMANIA

Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...

Herkes AV Receiver'ını yazsın

This is a discussion on Herkes AV Receiver'ını yazsın within the AV Receiver'lar forums, part of the Amfiler category; selamlar bende pioneer vsx-d811s var 7.1 çıkışlı yakında stereo bi ampli almak istiyorum....

Geri git   AUDIOPHILEMANIA fORUM > Amfiler > AV Receiver'lar

Kayıt SSS Üye listesi Takvim Arama Bugün gönderilen mesajlar Bölümü okunmuş olarak işaretle

LinkBack Konu araçları Modları göster
Eski 12-08-08, 16:41   #91 (permalink)
Junior Member

Katılım tarihi: Aug 2008

selamlar

bende pioneer vsx-d811s var 7.1 çıkışlı yakında stereo bi ampli almak istiyorum.
slayerugur çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-09-08, 12:45   #92 (permalink)
Junior Member

Katılım tarihi: Sep 2008

Selam.

Bende de Pioneer VSX-AX5ai s 7.1 kanal Thx Receiver var.
teknika çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-01-09, 18:54   #93 (permalink)
NKN
Junior Member

Katılım tarihi: Jan 2009
Standart Yamaha rx v3800

Yaklaşık 2 yıldır Yamaha RX V3800 + Panasonic BD-50 + JBL STUDIO LINE 7+1 kullanıyorum ağırlıklı BD ev sineması. Yamaha RX V3800 tek kelime ile mükemmel, JBL Center Speker'de zorlanıyor ayrıca Yamaha kendi hoparlör sistemleriyle olağanüstü güzel ses veriyor.
NKN çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-02-09, 03:58   #94 (permalink)
Junior Member

Katılım tarihi: Jan 2009

Selamlar, bende Marantz SR 7001 ve Mordaunt Carnival Speakerlar var.Henüz kuramadığım için ne nedir ne değildir bilemiyorum.Umarım iyi bişiler almışımdır forumda sordum bir hafta oldu cevap yok...Ağır bir forum belliki...Teşekkürler
MaGNETICMAN çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-02-09, 13:03   #95 (permalink)
Junior Member

Katılım tarihi: Feb 2009

yeni panasonic sa-xr 30 av receiver
sanırım benden başka kimsede yok bu aletten
artemissiac çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-05-09, 01:39   #96 (permalink)
Junior Member

Katılım tarihi: May 2009

merhabalar,
ben demir-eskişehirden aranıza yeni katıldım,
kullandığım av receiver yamaha rx v1800,bluray oynatıcı sony s500,ekran phılıps 1024*1080 hd plazma.....
demir çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-05-09, 22:27   #97 (permalink)
Junior Member

Katılım tarihi: May 2009

slm
Bende denon AVR 1909 var. geçenlerde 5+1 den 7+1'e çevirmek üzere ayarlara girdim. bir şeyleri yanlış yaptım galiba. Şimdi DTS HD ve dolny digital sesleri görmüyor.
bilen varmıdır
cenkino çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-05-09, 18:04   #98 (permalink)
Junior Member

Katılım tarihi: Dec 2007
Standart marantz sr 7400

Bence Marantz sr 7400 sinemadan çok müzik dinlemek için ideal bir cihaz.Özellikle efektli bir sahnede aynı zamanda konuşmalar yada bağırma sesleri varsa bunlar kayboluyor.Efekt sesleri daha baskılı kalıyor.Ama herşeye rağmen başarılı bir cihaz.Öneririm.
kiki çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları
Modları göster

Saat ayarı GMT +3. Saat : 05:11.