AUDIOPHILEMANIA fORUM

AUDIOPHILEMANIA

Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...

Marantz Pek fazla yok neden?

This is a discussion on Marantz Pek fazla yok neden? within the AV Receiver'lar forums, part of the Amfiler category; Arkadaşlar herkes onkyo yamaha almış ben marantz düşünsem fenamı etmiş olurum? Marantz nası makina?...

Geri git   AUDIOPHILEMANIA fORUM > Amfiler > AV Receiver'lar

Kayıt SSS Üye listesi Takvim Arama Bugün gönderilen mesajlar Bölümü okunmuş olarak işaretle

LinkBack Konu araçları Modları göster
Eski 04-07-08, 19:12   #1 (permalink)
Junior Member

Katılım tarihi: Jul 2008
Standart Marantz Pek fazla yok neden?

Arkadaşlar herkes onkyo yamaha almış ben marantz düşünsem fenamı etmiş olurum? Marantz nası makina?
kampcitr çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-07-08, 12:42   #2 (permalink)
Senior Member

ashoke Avatar

Katılım tarihi: Mar 2006

Modele göre değişmekle birikte ses işlemcisindeki özel ses işlem seçenekleri belki diğer markalara göre daha az bulunabilir ama bu türden "oyuncak"ları bir kenara bırakırsak, oldukça akıılıca tasarlanmış, gereğinde müzikal, gereğinde iyi etki amaçlı bir ses yaklaşımı olan... Bence "iyi makina"dır...

Bir genelleme de beli fiyatı ile ilgili olabilir, belki diğer markalara göre daha fazla para istediği söylenebilir. Ama ben bunu sunduğu ses niteliği için değer bulmuşumdur hep.
ashoke çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-07-08, 15:20   #3 (permalink)
Junior Member

Katılım tarihi: Jul 2008

Ozaman burda şu sonuçmu doğar. Yani eğer Marantz diğer markalara göre üstünlüğü ses ( müzikalitedeki başarı ) ise ozaman bu doğrultuda marantzın rakiplerine göre pahalı olmadığı ortaya çıkar. Neden diye düşünürsem eğer Müzikalitede kalite söz konusu ise benim iki ayrı sistem almama gerek kalmaz ve ben iki ayrı ( Stereo & Surround ) sisteme para vermek yerine tek sistemde işi bitirmiş olurum yani. Bana " ashoke" nin yazdıkları ilgi çekici geldi açıkçası. Başka yorumu olan varmı ?
kampcitr çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları
Modları göster

Marantz Pek fazla yok neden? ile benzer konular Benzer konular

Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Amfi'nin sağ tarafı daha çok ısınıyor neden? emreturgut Stereo Amfiler 43 30-11-06 16:53
Fiyat farkları neden bu kadar fazla? sbeskurt Sohbet 7 06-07-06 09:28
Opera Sanatçıları neden şişmandır? sbeskurt Sohbet 4 27-06-06 10:53

Saat ayarı GMT +3. Saat : 10:14.