AUDIOPHILEMANIA fORUM

AUDIOPHILEMANIA

Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...

Marantz SR 7500 sistem danışması...

This is a discussion on Marantz SR 7500 sistem danışması... within the AV Receiver'lar forums, part of the Amfiler category; Herkese selamlar... Foruma kaydolalı 1 sene kadar oluyor.Zamanım oldukça yazıları okuyorum.Takip etmeye çalışıyorum.Ama hiç yazmaya gerek görmedim.Çünkü yazanlar belli ki ...

Geri git   AUDIOPHILEMANIA fORUM > Amfiler > AV Receiver'lar

Kayıt SSS Üye listesi Takvim Arama Bugün gönderilen mesajlar Bölümü okunmuş olarak işaretle

LinkBack Konu araçları Modları göster
Eski 25-01-09, 15:46   #1 (permalink)
BAXER

Katılım tarihi: Nov 2008
Question Marantz SR 7500 sistem danışması...

Herkese selamlar...
Foruma kaydolalı 1 sene kadar oluyor.Zamanım oldukça yazıları okuyorum.Takip etmeye çalışıyorum.Ama hiç yazmaya gerek görmedim.Çünkü yazanlar belli ki tecrübeli insanlar.Henüz profesyonel bir ses sistemim yok.Paylaşabileceğim fazla birşey de olmuyor bu yüzden.Bilgi edinmeye çalışıyorum forumu okuyarak.
Ben de şu an Teleton marka bir anfi var.A390 modeli.Stereo bir anfi.Buna pioneer cs-3070 model deck kabinler aldım.Anfi de, kabinler de 8ohm 120w çıkışlı.Şu an gayet uyumlu oldu bana göre. Ama müzik dinlediğim kadar filmde izliyorum.O yüzden bir avr alıp hem müzikte hem filimlerde kullanmak istiyorum.İlerde bu avr ye birde cd çalar eklemeyi düşünüyorum.
Marantz marka SR 7500 7.1 anfinin yazılarını okudum.(Başka forumlardan... Kendi sitesinden...)Özelliklerini inceledim.Kataloğunu indirdim.Sıfır ve ikinci el fiyatlarını araştırdım.Kullanıcı yorumlarını okudum.Bu sistemi hem müzik dinlerken, hem de filim izlerken kullananlar var benim istediğim gibi...Bu avr ye bir de B&W marka dm 604 s3 serisi kolonları düşünüyorum.Sadece stereo olarak kullanacağım frontlara...Diğerlerinin bu kadar kaliteli olmasına gerek yok diye düşünüyorum.Çünkü fiyatlar çok yüksek...Zaten yavaş yavaş alacağım.Önce anfiyi ve B&W kabinleri, sonra diğer kabinleri...Elimdeki pioneer ları da kullanmayı düşünüyorum.Şimdi ;
Bu sistem uyumlu olur mu? Pioneer kabinlerimi kullanabilir miyim bu anfiyle, yakar mı?Birde B&W center, subwoofer dışında rear kısma ne alabilirim?Ya da bu konuda dikkat etmem gereken başka neler var? 7*105w lık bu anfiyi nasıl verimli kullanırım?Düşündüğüm sistem de belli olanlar;

Marantz SR 7500 7.1 7*105w
Front B&W dm 604 s3 veya dm 603 s3
Subwoofer B&W asw 675
Center B&W LCR 60
Kalan kısımlar ve diğer bilmediğim konular için yardımlarınızı bekliyorum...
Herkese teşekkürler... Saygılar...
Barış Akıncı çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-02-10, 11:02   #2 (permalink)
Junior Member

Katılım tarihi: Feb 2010

Merhaba ;

Satmak istediğim Marantz 7500 cihazım var, hala ilgileniyormusunuz ?
otoman çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları
Modları göster

Saat ayarı GMT +3. Saat : 10:26.