Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...
This is a discussion on başlangıç için sistem tavsiyesi... within the Stereo forums, part of the Hoparlörler category; Merhaba, Yaklaşık bir aydır forumunuzdaki bazı konuları okuyup bilgilenmeye çalışıyorum, dün de en sonunda üye oldum İyi bir CD arşivim ...
| |||||||
| Kayıt | SSS | Üye listesi | Takvim | Arama | Bugün gönderilen mesajlar | Bölümü okunmuş olarak işaretle |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member Katılım tarihi: Dec 2008
| Merhaba, Yaklaşık bir aydır forumunuzdaki bazı konuları okuyup bilgilenmeye çalışıyorum, dün de en sonunda üye oldum ![]() İyi bir CD arşivim var..özellikle 70'ler 80'ler türkçe pop ve rock ve de 70'ler 80'ler 90'lar yabanvı pop ve rock dinliyorum. Ayrıca 80'ler heavy metasl ve türk klassik müziği de dinliyorum... İlk hi-fi sistemimi 2-3 ay içinde almayı planlıyorum..başlangıç olarak bana ya 40 metrekareklik bir salon ya da 15 metrekarelik bir oda için nasıl bir sistem önerirsiniz? İlerde yine aynı tarz müzikler dinlemek için pikap da almayı düşünüyorum..ama ilk etapta CDP+amfi+hop. alacağım. kolay hakim olabilecegim, biribiriyle uyumlu ve de tarzım olan müzikleri en iyi çalabilecek sistem için yardımcı olabilirseniz cok sevinirim.. Selamalar |
| | |
![]() |
| Tags |
| pop ve rock için sistem.. |
| |
| |
| Konu araçları | |
| Modları göster | |
| ||||
| Konu | Konuyu başlatan | Forum | Cevaplar | Son mesaj |
| Sistem tavsiyesi | white lady | Stereo | 3 | 26-12-07 08:26 |
| Tuner tavsiyesi olan var mı? | maximus | Pikap, Tuner ve diğer analog kaynaklar | 25 | 21-04-07 14:18 |
| Kablo Tavsiyesi !!! | eUGENE | Hoparlör Kabloları | 4 | 28-10-06 01:08 |