Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...
This is a discussion on Denon 1909 için kule hop. tavsiyesi within the Stereo forums, part of the Hoparlörler category; Bir sıkıntı yaratmaz.Gayet dengeli çalan bir hoparlör.tek başına ohm değeri hiç bir şeyin ölçüsü değildir....
| |||||||
| Kayıt | SSS | Üye listesi | Takvim | Arama | Bugün gönderilen mesajlar | Bölümü okunmuş olarak işaretle |
| | #12 (permalink) |
| Administrator Katılım tarihi: Mar 2006 Bulunduğu yer: Ankara
| Ohmajın stabilitesi daha önemli. Herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız. Link'teki ilan halen geçerli mi bilmiyorum ama eğer duruyorsa ve ikinci ele de sıcak bakıyorsanız kaçırmamanızı öneririm.
__________________ "Quality is a constant state of mind. It is a matter of passion and experience. Not a matter of standards… Technology is not an end in itself. The pleasure found in listening must be our only guide." Yves-Bernard André |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Junior Member Katılım tarihi: Mar 2009
| Forumdaki Tannoy saturn s8 testini s6 için referans alabilir miyiz? TANNOY Saturn S8 Vs. B&W CDM-7NT (704) |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Tını aynıdır. S6'nın ses hacmi daha düşüktür. (doğal olarak) Dinleme alanınız 35m2'nin üzerinde değilse yeterince dolduracaktır.
__________________ "Quality is a constant state of mind. It is a matter of passion and experience. Not a matter of standards… Technology is not an end in itself. The pleasure found in listening must be our only guide." Yves-Bernard André |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Şimdiden hayırlı olsun. Yorumlarınızı da bekleriz. Bahsettiğiniz konu bi-wiring terminal. (pekçok hi-fi speaker'da rastlayabilirsiniz) Bi-wiring ve Bi-amplification konusunda netten araştırırsanız fazlaca bilgi bulabilirsiniz.
| | |
| | #18 (permalink) |
| Junior Member Katılım tarihi: Mar 2009
| S6 lar elime ulaştı. Hoparlörlerin bir tanesini bas sürücüsünün göbeği yapıştırılmış ama sesinde sorun yok. Diğerinin ise sesi çok açınca bas sürücüsünden cazırtı gibi bir ses geliyor.Sanki yerinden çıkacakmış gibi. Bu cazırtı neyin işareti olabilir? |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Bu durumu en iyi satıcısı bilir. Satıcıya sordunuz mu bu durumu? Eğer overload olursa distorsiyon oluşabilir ama normal yüksek bir ses seviyesinde bir hoparlörde var diğer hoparlörde yoksa, bir problemdir. Eğer göbekte yer alan kısım (dust cap) sökülmüş ise kuvvetle muhtemel yeniden sarılmıştır. Hoparlörün durumu ile ilgili bilgi almışsınızdır sanıyorum satın almadan evvel. Hoparlörde böyle bir onarım var ise satıcının sizi bilgilendirmesi gerekirdi.
| | |
| | #20 (permalink) |
| Junior Member Katılım tarihi: May 2009 Bulunduğu yer: istanbul
| slm avr 1909 özeliklerine hakimmisiniz. Ben geçenlerde bir şeyleri karıştırdım. DTS HD ve Dolby digital formatları görmüyor.5+1'den 7+1'e çevirmeye çalıışıyordum, birden bozuldu tekrar eski haline getiremedim. Şimdi prologic ve DTS neo formatlarını görüyor. Ne yapmalıyım |
| | |
![]() |
| |
| |
| Konu araçları | |
| Modları göster | |
| ||||
| Konu | Konuyu başlatan | Forum | Cevaplar | Son mesaj |
| başlangıç için sistem tavsiyesi... | sn1903 | Stereo | 1 | 11-05-10 00:08 |
| Microlab solo7 için ses kartı tavsiyesi | tayf | Stereo | 1 | 12-02-09 23:02 |
| Satılık denon pma 1500 ae | Nautilus | Satış İlanları | 1 | 08-12-08 15:41 |
| Denon AVR 3805 | satbaba | AV Receiver'lar | 6 | 10-03-08 18:37 |
| Satılık Denon AVR-1905 | grompa | Satış İlanları | 1 | 07-12-06 16:20 |