AUDIOPHILEMANIA fORUM

AUDIOPHILEMANIA

Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...

Detaylarıyla ne istediğimi belirteyim...

This is a discussion on Detaylarıyla ne istediğimi belirteyim... within the Stereo forums, part of the Hoparlörler category; Merhaba arkadaşlar... Ses sistemlerinin seçimi oldukça göreceli... Ben ne istediğimi mümkün olduğunca detaylı vermeye çalışacağım, ve teknik bilgisi yüksek olan ...

Geri git   AUDIOPHILEMANIA fORUM > Hoparlörler > Stereo

Kayıt SSS Üye listesi Takvim Arama Bugün gönderilen mesajlar Bölümü okunmuş olarak işaretle

LinkBack Konu araçları Modları göster
Eski 24-12-08, 13:55   #1 (permalink)
Junior Member

Katılım tarihi: Dec 2008
Standart Detaylarıyla ne istediğimi belirteyim...

Merhaba arkadaşlar...

Ses sistemlerinin seçimi oldukça göreceli...
Ben ne istediğimi mümkün olduğunca detaylı vermeye çalışacağım, ve teknik bilgisi yüksek olan sizlerden yardım isteyeceğim.

%50 Pink Floyd, %20 Erkan Oğur, %30 Jethro Tull + Deep Purple + Led Zeppelin dinleyeceğim.
Amfi ONKYO TX-SR501 (daha sonra stereo amfi ile değiştireceğim ama daha zaman var)
Player MARANTZ CD5001
Player Pioneer Direct Drive Pikap
Mekan yaklaşık 30 metrekare duvarlar açık

1100 ytl bütçe ile hangi hoparlörleri önerirsiniz. Bookself de olur floorstanding de)
(Klipsch, Quadral, Focal, JBL, Wharfedale, Bose, Kef veya sizin tavsiyeniz başka bir marka olabilir. Bose 301V ve Kef denedim şimdiye kadar)

Önerileriniz için şimdiden teşekkür.
MeatBall çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları
Modları göster

Saat ayarı GMT +3. Saat : 10:31.