Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...
This is a discussion on Detaylarıyla ne istediğimi belirteyim... within the Stereo forums, part of the Hoparlörler category; Merhaba arkadaşlar... Ses sistemlerinin seçimi oldukça göreceli... Ben ne istediğimi mümkün olduğunca detaylı vermeye çalışacağım, ve teknik bilgisi yüksek olan ...
| |||||||
| Kayıt | SSS | Üye listesi | Takvim | Arama | Bugün gönderilen mesajlar | Bölümü okunmuş olarak işaretle |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member Katılım tarihi: Dec 2008
| Merhaba arkadaşlar... Ses sistemlerinin seçimi oldukça göreceli... Ben ne istediğimi mümkün olduğunca detaylı vermeye çalışacağım, ve teknik bilgisi yüksek olan sizlerden yardım isteyeceğim. %50 Pink Floyd, %20 Erkan Oğur, %30 Jethro Tull + Deep Purple + Led Zeppelin dinleyeceğim. Amfi ONKYO TX-SR501 (daha sonra stereo amfi ile değiştireceğim ama daha zaman var) Player MARANTZ CD5001 Player Pioneer Direct Drive Pikap Mekan yaklaşık 30 metrekare duvarlar açık 1100 ytl bütçe ile hangi hoparlörleri önerirsiniz. Bookself de olur floorstanding de) (Klipsch, Quadral, Focal, JBL, Wharfedale, Bose, Kef veya sizin tavsiyeniz başka bir marka olabilir. Bose 301V ve Kef denedim şimdiye kadar) Önerileriniz için şimdiden teşekkür. |
| | |