Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...
This is a discussion on Hemp Sürücüleri within the Stereo forums, part of the Hoparlörler category; Geçen gün sürücü firmalarını incelerken “Hemp” firması dikkatimi çekti. Sitesinde yazdığına göre cirosunun %1'ini çevrecilere hibe ediyormuş. Sonra bakarken sürücülerde ...
| |||||||
| Kayıt | SSS | Üye listesi | Takvim | Arama | Bugün gönderilen mesajlar | Bölümü okunmuş olarak işaretle |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member Katılım tarihi: Mar 2006 Bulunduğu yer: Istanbul
| Geçen gün sürücü firmalarını incelerken “Hemp” firması dikkatimi çekti. Sitesinde yazdığına göre cirosunun %1'ini çevrecilere hibe ediyormuş. Sonra bakarken sürücülerde “cannabis sativa “ kullandıklarını farkettim. (bizim bildiğimiz kenevir otu herhalde) Full range yüksek hassasiyette sürücüler yapıyor ve Omega firması Hemp'lerle bir seri çıkarmış bile. Sürücülerde kağıt, muz bitkisinin liflerinin vs. kullanıldığını duymuştum ama kenevir otunu hiç duymamıştım. Dinlerken kafa yaparmı acaba ? DIY'cılar için Fostex'le birlikte bir alternatif daha. |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Senior Member Katılım tarihi: Mar 2006 Bulunduğu yer: Istanbul
| Alıntı:
fakat estetik açıdan çok çirkin ya.. eskiden margarin kolisine driver takıp yaptığım diy kabinlere benzemiş hehe.. En son satbaba tarafından düzenlendi: 21-10-06 saat 08:04 | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Senior Member Katılım tarihi: Mar 2006 Bulunduğu yer: istanbul
| yok kafa yapmıyor satbaa... benim hatunada bozuk para cüzdanı aldım... oda kenevir liflerinden yapılmış... yaktık... çaya kattık... (yok artık!) hiç bişicikler yapmadı...
__________________ inispiritusengtum |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Senior Member Katılım tarihi: Mar 2006 Bulunduğu yer: Ankara
| Alıntı:
__________________ İki şeyin sınırlarının olmadığını biliyorum. Sonsuzluk ve aptallık. Aslında ilkinden çok da emin değilim. A. EINSTEIN | |
| | |