AUDIOPHILEMANIA fORUM

AUDIOPHILEMANIA

Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...

klıpsch - ınfınıty - dali markaları arasında karasızım

This is a discussion on klıpsch - ınfınıty - dali markaları arasında karasızım within the Stereo forums, part of the Hoparlörler category; Arkadaşlar bu 3 marka arasında karasız kaldım.Kullanan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.Ses kaynağın analog pikap Şimdidem teşekkürler....

Geri git   AUDIOPHILEMANIA fORUM > Hoparlörler > Stereo

Kayıt SSS Üye listesi Takvim Arama Bugün gönderilen mesajlar Bölümü okunmuş olarak işaretle

LinkBack Konu araçları Modları göster
Eski 19-01-09, 22:13   #1 (permalink)
Junior Member

Katılım tarihi: Jan 2009
Standart klıpsch - ınfınıty - dali markaları arasında karasızım

Arkadaşlar
bu 3 marka arasında karasız kaldım.Kullanan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.Ses kaynağın analog pikap
Şimdidem teşekkürler.
ado967 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-01-09, 23:30   #2 (permalink)
NKN
Junior Member

Katılım tarihi: Jan 2009
Standart Klıpsch - ınfınıty - dalı speakers

Her şeyden önce hoparlör üretimi -seslendirme filozofisidir - bir düşünce şeklidir. Paul W. Klipsch 1970'li yılların başında HORN (ÇAN) tipi ve çok az bir güç isteyen ( WATT ) KLIPSCHORN'la bir devrim yarattı bugün hala LA BELLE ve SCALA'yı zorlayan -natürel sese sahip- bir başka hoparlörden söz etmek
KLIPSCH'e hakaret olur diye düşünüyorum. Bu sözlerim -bugün- her model KLIPSCH için geçerli değil.
INFINITY; 1970'li yıllarda Dünya HI-FI pazarında çok ciddi çıkış yakalayan tartışmasız HEP en üst seviyelerde yer alan bir başka Hoparlör Sistemleri üreticisi 1998-2000 yıllarında pazar stratejilerini değiştirerek kalite yerine
belli bir fiyat çizgisinde kalmayı tercih ettiler. Bunda kesinlikle Şirket evliliklerinin
rol oynadığına inanıyorum.
Her 2 markada 1972 yılından bu yana yaklaşık 12 yıl Türkiye'ye ( Hermann Hoffmann-Frankfurt ) aracılığı ve Taşkın Electro Acoustik Center tarafından ithal edilmiştir. Eski HI-FI dostları hatırlayacaklardır, Nakamichi, Sherwood, AMCRON, Mark-Levinson, Treshold, Dayton Wright bu dönemin önde gelen markalarıdır ve Taşkın Bey ithal etmiştir.!
DALI teknolojik olarak Dünya pazarında çok yeni ama oldukça iyi bir yere sahip.
Hoparlör seçimi aslında hem HI-FI hem de Home Theater için çok zor bir konu!
2000 yılıyla birlikte Pazarda bir çok marka çok fazla ( segmentte )ürünle savaş veriyor ve dolaysıyla akıllar karışıyor.
Yeriniz ve Hoparlörler için ayıracağınız para çok önemli olmakla birlikte, Türkiye'de ilk INFINITY kullananlardan biri olarak yine de KLIPSCH baş tacıdır derim.
NKN çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-01-09, 12:54   #3 (permalink)
Junior Member

Katılım tarihi: Jul 2008

Biraz genel olarak konuşucam ama ne amaç için kullanacağında önemli....sadece stereo mu...yoksa film de izleyecekmisin....tabii anfinin de önemi var

bende hem klipsch rf35 var... Artık sadece film izlemek için kullanıyorum...denon 3808cı recıever ile

stereo içinde monıtor audıo rs8 var...bunlarıda vıncent tac 34 tube anfi ile kullanıyorum

marka ve model kararı verirken ne amaçla kullanacağın ve diğer ürnlerinin neler olduğu çok önemli
keremz çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-05-09, 20:18   #4 (permalink)
Junior Member

Katılım tarihi: May 2009

Peki magnat vintage 520 konusunda görüşleriniz nedir ? Sinema ve stereo performansı konusunda. Ben dinledim . Sesi müzikte gayet iyi. Açık bir sesi var. Klipsch RF-62 ise sinema dinamiği konusunda gayet başarılı . Tizleri çok keskin. Ama müzik dinlemek için magnat daha iyi olur sanırım. Amfim, yamaha rxv-359.

En son muhendis1969 tarafından düzenlendi: 03-05-09 saat 20:21
muhendis1969 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-05-09, 20:32   #5 (permalink)
Member

marseille Avatar

Katılım tarihi: Oct 2006

Magnat Vintage 420 daha önce kullanmıştım.Sinemada gayet başarılı.Stereo performansı göreceli memnun edebilir.
marseille çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları
Modları göster

klıpsch - ınfınıty - dali markaları arasında karasızım ile benzer konular Benzer konular

Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Dali Consept 10 kayahanp Stereo 7 18-11-08 12:25
dali consept 10 kayahanp Stereo 4 31-10-07 18:10
dali concept 8 grappa Stereo 3 08-12-06 11:36
Dali 606 Mihran Satış İlanları 0 25-11-06 15:17
DALI Helicon 400 - JBL Ti6k - KEF Q90 - B&W 604 - B&W 703 Muffy Stereo 13 08-05-06 12:05

Saat ayarı GMT +3. Saat : 10:21.