Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...
This is a discussion on Microlab solo7 için ses kartı tavsiyesi within the Stereo forums, part of the Hoparlörler category; Merhaba arkadaşlar suanda Microlab solo7 stereo hoparlörler ile Creative live value 24 bit ses kartı kullanıyorum. ses kartıma Creative x-fi ...
| |||||||
| Kayıt | SSS | Üye listesi | Takvim | Arama | Bugün gönderilen mesajlar | Bölümü okunmuş olarak işaretle |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member Katılım tarihi: Oct 2008
| Merhaba arkadaşlar suanda Microlab solo7 stereo hoparlörler ile Creative live value 24 bit ses kartı kullanıyorum. ses kartıma Creative x-fi mod driver kurdum x-fi ozellıklerınde çalıstırıyorum suanda kullandığım sıstem ile gayet temiz , net ve dengeli bir ses alıyorum, fakat daha iyi bir ses kartı almak istiyorum bu noktada sizin engin tecrubelerinize ihtiyacım var almayı dusunduğum ses kartı m-audio revolution 5.1 , şimdi bn bu ses kartını aldığımda gercekten belirgin fark alabılırmıyım yaptığım masrafa değermi bu konuda bıraz aklım karısık bana bu konuda bır yol , iz gosterırsenız sevınırım herkese hayırlı forumlar |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Administrator Katılım tarihi: Mar 2006 Bulunduğu yer: Ankara
| Çok fazla tecrübem yok ama bir dönem benim de merak ettiğim M-Audio’nun kartlarıyla ilgili birkaç şey söylemem gerekirse, M-Audio’nun kartları, daha çok evde kayıt yapmayı amaçlayan kullanıcılar için güçlü işlemcileriyle delay olmaksızın, süratli ses işleme özelliğine sahip. Daha çok bu yönüyle sivrilen kartlar. Bazı modellerinde yer alan Audiophile kelimesi yanıltmasın.
__________________ "Quality is a constant state of mind. It is a matter of passion and experience. Not a matter of standards… Technology is not an end in itself. The pleasure found in listening must be our only guide." Yves-Bernard André |
| | |
![]() |
| |
| |
| Konu araçları | |
| Modları göster | |
| ||||
| Konu | Konuyu başlatan | Forum | Cevaplar | Son mesaj |
| başlangıç için sistem tavsiyesi... | sn1903 | Stereo | 1 | 11-05-10 00:08 |
| M audıo fırewıre audıophıle ses kartı | serkanasena | Stereo | 0 | 09-11-08 16:35 |
| hi-fi'ci üstadlardan ses kartı tavsiyesi rica ediyorum | fizmitli | Diğer Ekipman ve Aksesuarlar | 0 | 29-01-08 03:41 |
| Sistem tavsiyesi | white lady | Stereo | 3 | 26-12-07 08:26 |
| Kablo Tavsiyesi !!! | eUGENE | Hoparlör Kabloları | 4 | 28-10-06 01:08 |