Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...
This is a discussion on müzik dinlemek için aktif sub tavsiye (400-500ytl) within the Stereo forums, part of the Hoparlörler category; marantz pm4000 ve bir çift tannoy mx1 im var, açıkçası haz alamıyorum. bütçeyi ayarladığımda onlarıda değiştireceğim. her tür müziği dinliyorum. ...
| |||||||
| Kayıt | SSS | Üye listesi | Takvim | Arama | Bugün gönderilen mesajlar | Bölümü okunmuş olarak işaretle |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member Katılım tarihi: Sep 2007
| marantz pm4000 ve bir çift tannoy mx1 im var, açıkçası haz alamıyorum. bütçeyi ayarladığımda onlarıda değiştireceğim. her tür müziği dinliyorum. aldığıma pişman olmayacağım bir sub almak istiyorum ama malesef bütçe max 400-500ytl. tavsiyelerinize ihtiyacım var arkadaşlar. saygılar |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Member Katılım tarihi: Mar 2006
| Sub'a para ayıracağınıza, ampli ve eldeki hoparlörleri satıp, bu parayı üzerine ekleyip yine şöyle temiz bir ikinci el alışverişiyle genel olarak daha nitelikli bir sistem kurabilirsiniz. MX1 -bana göre- abartılı mid basa sahip hoparlörler. Dağıtmaz, kutulamaz ama abartılıdır. "Müzikal bir sub"ın katkısını bu hoparlörün çıkarttığı mid bas sesin yoğunluğunda farkedemeyebilirsiniz. Ankara'da iseniz, www.sigmases.com adresinden ELK100 sub'ı inceleyin. Randevu alarak stereo bir sistmede dinleyebilirsiniz de. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Administrator Katılım tarihi: Mar 2006 Bulunduğu yer: Ankara
| Hangi ildesiniz?
__________________ "Quality is a constant state of mind. It is a matter of passion and experience. Not a matter of standards… Technology is not an end in itself. The pleasure found in listening must be our only guide." Yves-Bernard André |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Junior Member Katılım tarihi: Sep 2007
| Alıntı:
bütçe uygun duruma geldiğinde sizi rahatsız edeceğim. elk100 görüntüsü ve özellikleri ile gayet cezbedici duruyor. keşke istanbuldada bir şubeniz olsaymış. ilginiz için teşekkürler | |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Member Katılım tarihi: Mar 2006
| Alıntı:
Ben firma temsilcisi değilim, o sub'ı müzik amaçlı tasarlanmış fiyatına göre iyi bir sub olması nedeniyle ve tabi dinlediğim için tavsiye etmiştim. Yanlış anlaşılmasın aman. Evet, sonuçta siz MX1'lerle bütçe müsaade edene kadar idare edin ve sonra mesajımın ilk paragrafında önerdiğim gibi topluca değişiklik yapın. Halihazırda kulağınız fazlasını istiyor besbelli. Rafine bir floorstander ve aynı sınıfta bir ampli.... | |
| | |
![]() |
| |
| |
| Konu araçları | |
| Modları göster | |
| ||||
| Konu | Konuyu başlatan | Forum | Cevaplar | Son mesaj |
| Satılık Sony Aktif Sub Woofer SA-WMS7 | hifici | Satış İlanları | 2 | 13-09-09 01:32 |
| aktif subwoofer aranıyor | door | Aranılan Ürünler | 0 | 19-09-08 11:22 |
| Magnat Aktif Subwoofer!!!(agresive Köpek) | deaxter | Satış İlanları | 2 | 15-03-08 17:36 |