AUDIOPHILEMANIA fORUM

AUDIOPHILEMANIA

Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...

müzik dinlemek için aktif sub tavsiye (400-500ytl)

This is a discussion on müzik dinlemek için aktif sub tavsiye (400-500ytl) within the Stereo forums, part of the Hoparlörler category; marantz pm4000 ve bir çift tannoy mx1 im var, açıkçası haz alamıyorum. bütçeyi ayarladığımda onlarıda değiştireceğim. her tür müziği dinliyorum. ...

Geri git   AUDIOPHILEMANIA fORUM > Hoparlörler > Stereo

Kayıt SSS Üye listesi Takvim Arama Bugün gönderilen mesajlar Bölümü okunmuş olarak işaretle

LinkBack Konu araçları Modları göster
Eski 21-09-07, 17:34   #1 (permalink)
Junior Member

Katılım tarihi: Sep 2007
Standart müzik dinlemek için aktif sub tavsiye (400-500ytl)

marantz pm4000 ve bir çift tannoy mx1 im var, açıkçası haz alamıyorum. bütçeyi ayarladığımda onlarıda değiştireceğim. her tür müziği dinliyorum. aldığıma pişman olmayacağım bir sub almak istiyorum ama malesef bütçe max 400-500ytl. tavsiyelerinize ihtiyacım var arkadaşlar. saygılar
metin çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-10-07, 12:30   #2 (permalink)
Member

udmrts Avatar

Katılım tarihi: Mar 2006

Sub'a para ayıracağınıza, ampli ve eldeki hoparlörleri satıp, bu parayı üzerine ekleyip yine şöyle temiz bir ikinci el alışverişiyle genel olarak daha nitelikli bir sistem kurabilirsiniz.

MX1 -bana göre- abartılı mid basa sahip hoparlörler. Dağıtmaz, kutulamaz ama abartılıdır. "Müzikal bir sub"ın katkısını bu hoparlörün çıkarttığı mid bas sesin yoğunluğunda farkedemeyebilirsiniz.

Ankara'da iseniz, www.sigmases.com adresinden ELK100 sub'ı inceleyin. Randevu alarak stereo bir sistmede dinleyebilirsiniz de.
udmrts çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-10-07, 17:03   #3 (permalink)
Administrator

Muffy Avatar

Hangi ildesiniz?

Yves-Bernard André
Muffy çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-10-07, 06:29   #4 (permalink)
Junior Member

Katılım tarihi: Sep 2007

Alıntı:
udmrts tarafından iletildi. Mesajı göster
Sub'a para ayıracağınıza, ampli ve eldeki hoparlörleri satıp, bu parayı üzerine ekleyip yine şöyle temiz bir ikinci el alışverişiyle genel olarak daha nitelikli bir sistem kurabilirsiniz.

MX1 -bana göre- abartılı mid basa sahip hoparlörler. Dağıtmaz, kutulamaz ama abartılıdır. "Müzikal bir sub"ın katkısını bu hoparlörün çıkarttığı mid bas sesin yoğunluğunda farkedemeyebilirsiniz.

Ankara'da iseniz, www.sigmases.com adresinden ELK100 sub'ı inceleyin. Randevu alarak stereo bir sistmede dinleyebilirsiniz de.
malesef istanbuldayım. birbaşka forumdaki arkadaşların tavsiyesiyle definitive pro60 aldım. . mx1 içinse görüşlerinize katılmakla birlikte, biraz kulak kabarttığımda, ve sesi yükselttiğimde çamur gibi sesler duyduğumuda itiraf edeyim. yeni sub sinema için dizayn edilmiş, tannoy larda çok çok keyifli bir dinleti için uygun değil ama şimdilik kendimi kandıracağım. biraz daha önemli ihtiyaçlar gündemde
bütçe uygun duruma geldiğinde sizi rahatsız edeceğim. elk100 görüntüsü ve özellikleri ile gayet cezbedici duruyor. keşke istanbuldada bir şubeniz olsaymış. ilginiz için teşekkürler
metin çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-10-07, 13:55   #5 (permalink)
Member

udmrts Avatar

Alıntı:
metin tarafından iletildi. Mesajı göster
malesef istanbuldayım. birbaşka forumdaki arkadaşların tavsiyesiyle definitive pro60 aldım. . mx1 içinse görüşlerinize katılmakla birlikte, biraz kulak kabarttığımda, ve sesi yükselttiğimde çamur gibi sesler duyduğumuda itiraf edeyim. yeni sub sinema için dizayn edilmiş, tannoy larda çok çok keyifli bir dinleti için uygun değil ama şimdilik kendimi kandıracağım. biraz daha önemli ihtiyaçlar gündemde
bütçe uygun duruma geldiğinde sizi rahatsız edeceğim. elk100 görüntüsü ve özellikleri ile gayet cezbedici duruyor. keşke istanbuldada bir şubeniz olsaymış. ilginiz için teşekkürler

Ben firma temsilcisi değilim, o sub'ı müzik amaçlı tasarlanmış fiyatına göre iyi bir sub olması nedeniyle ve tabi dinlediğim için tavsiye etmiştim. Yanlış anlaşılmasın aman.

Evet, sonuçta siz MX1'lerle bütçe müsaade edene kadar idare edin ve sonra mesajımın ilk paragrafında önerdiğim gibi topluca değişiklik yapın. Halihazırda kulağınız fazlasını istiyor besbelli. Rafine bir floorstander ve aynı sınıfta bir ampli....
udmrts çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları
Modları göster

müzik dinlemek için aktif sub tavsiye (400-500ytl) ile benzer konular Benzer konular

Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Satılık Sony Aktif Sub Woofer SA-WMS7 hifici Satış İlanları 2 13-09-09 01:32
aktif subwoofer aranıyor door Aranılan Ürünler 0 19-09-08 11:22
Magnat Aktif Subwoofer!!!(agresive Köpek) deaxter Satış İlanları 2 15-03-08 17:36

Saat ayarı GMT +3. Saat : 22:32.