Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...
This is a discussion on Pioneer CS-3070 İle İlgili Düşüceleriniz within the Stereo forums, part of the Hoparlörler category; Merhabalara, Pioneer CS-3070 ile ilgili düşüncelerinizi ve tecrübelerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler...
| |||||||
| Kayıt | SSS | Üye listesi | Takvim | Arama | Bugün gönderilen mesajlar | Bölümü okunmuş olarak işaretle |
| | #2 (permalink) |
| Junior Member Katılım tarihi: Aug 2009
| Bu kadar sakin katılımlı bir forumda bile iki başlık açtırdığına göre bu CS-3070'lerde benim bilmediğim bir şeyler olmalı. ![]() Şuraya bakmaya ne dersin? Pioneer CS3070 Hakkında |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Junior Member Katılım tarihi: Aug 2009
| Ama bu alacağın Klipsch'e bağlı! Türkiye'de satışta olan ev sineması için yapılmış, yeni jenerasyon ürünlere değil de benim gibi stereo müzik dinlemek için yapılmış vintage Klipsch'lere meraklıysan ne yapacağız? ![]() Örneğin bir çift La Scala bulmaya kalksan, zaten bulmak zor. Haydi buldun, sahibi durup dururken neden ayrılsın onlardan? Haydi La Scala'yı geçtim, bir çift Heresy bile (ki iyi kolonlardır) burada kaç paraya satılır sence? Bu arada bu konuya bu başlıkta nereden geldik yahu? ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| |
| |
| Konu araçları | |
| Modları göster | |