Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...
This is a discussion on Pioneer CS3070 Hakkında within the Stereo forums, part of the Hoparlörler category; Arkadaşlar merhaba.Forumda yeniyim.Doğrusu aynı hobiyi paylaştığım insanlarla bir arada olacak olmaktan mutluyum. Sorum ise şöyle.Hem kendi imalatım birkaç stereo anfide ...
| |||||||
| Kayıt | SSS | Üye listesi | Takvim | Arama | Bugün gönderilen mesajlar | Bölümü okunmuş olarak işaretle |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member Katılım tarihi: Apr 2008
| Arkadaşlar merhaba.Forumda yeniyim.Doğrusu aynı hobiyi paylaştığım insanlarla bir arada olacak olmaktan mutluyum. Sorum ise şöyle.Hem kendi imalatım birkaç stereo anfide hemde hoparlörlerinden memnun olmadığım Sony müzik setimde kullanmak üzere Stereo hoparlör arayışı içindeyim.Öğrenciliğim sebebiyle şu anda kayserideyim ve burada maalesef dinleme yapabileceğim herhangi bir yer en azından benim bildiğim kadarıyla yok.Bu sebeple giriş seviyesi stereo hoparlörlerin güvenilir markalara ait olanları ile ilgilenmekteyim.Acaba aranızda bahsini ettiğim bu Pioneer CS3070 stereo hoparlörleri dinleyen yada kullanan var mı? Var sa fikirleri ne yöndedir?Herkese çok teşekkürler.. |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Senior Member Katılım tarihi: Mar 2006 Bulunduğu yer: istanbul
| Alıntı:
selamlar. bu speakerleri heralde digicom ilk başladığında piooner distributorlüğüne (1994-95) almıştım. öncelikle bass-tiz ağırlıklı bir yapısı var. yani müziğin esas olarak cereyan ettiği midlerde pek başarılı değil.. | |
| | |