AUDIOPHILEMANIA fORUM

AUDIOPHILEMANIA

Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...

Bu sistemi almak istiyorum ne dersiniz?

This is a discussion on Bu sistemi almak istiyorum ne dersiniz? within the Stereo forums, part of the Hoparlörler category; Merhaba arkadaşlar aşağıdaki ürünleri bir arkadaşdan almak istiyorum ağırlıklı olarak film izlemek için kullanıcağım ama müzik dinlediğimde de performansı iyi ...

Geri git   AUDIOPHILEMANIA fORUM > Hoparlörler > Stereo

Kayıt SSS Üye listesi Takvim Arama Bugün gönderilen mesajlar Bölümü okunmuş olarak işaretle

LinkBack Konu araçları Modları göster
Eski 16-04-09, 10:46   #1 (permalink)
Junior Member

Katılım tarihi: Apr 2009
Standart Bu sistemi almak istiyorum ne dersiniz?

Merhaba arkadaşlar aşağıdaki ürünleri bir arkadaşdan almak istiyorum ağırlıklı olarak film izlemek için kullanıcağım ama müzik dinlediğimde de performansı iyi olsun istiyorum fiyatı 1500 TL yada bunu almayıp Onkyo TX-SR606 ve Klipsch RF-82 çifti alsam diğer parçalarıda zamanla toplasam daha mı iyi olur tabi o zaman fiyat 2500-3000 TL yapıyor sadece ikisi için ne dersiniz başka speaker&hoparlör önerilerinede açığım bilgi ve tecrübelerinize dayanarak yardım istiyorum şimdiden hepinize çok teşekkürler.

1 Adet ONKYO TX-DS575 Receiver

2 Adet DALI 606 Front

2 Adet DEFINITIVE BP-1X Rear

1 Adet DALI AXS Center

1 Adet DEFINITIVE Aktive Sub BASS 700 Watt
Raist çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-06-09, 05:17   #2 (permalink)
Junior Member

Katılım tarihi: Jun 2009
Standart :)

dün çok sevdiğim bir arkadaşımda bhsettiğin definitive aktif sub dinledim 700 watt olan.Tonal dengesi gerçekten çok güzel dali concept serisi ile kullanıyor takım halinde.düzgün ayarlanırsa müziktede keyifli oluyor test ettik ki denon'nun dijital amfisi var oldukça üst seviye not almadım modeliini ama gördüğüm en kaliteli sinema amfileri arasına girer...sub için yorum yapmaya çalışıyorum,film sahnelerinde gerçekten şok dalgaları yaratıyor çok keskin ve net herşey lüzümsuz uzamalar yapmıyor odanın konumuna göre yanlıs yerdeydi hatta ona rağmen varlığını hissetmiyorsun ...Müzik dinlemek için sabın olmaması kanaatindeyim şahsi görüşüm.concept dalilerin frontları steryo da aktif hale getirip sub'ı kapatınca müzik böyle tad veriyor diyorsun ne kadar sub ın güzel olsada+elinde digital var güç kaynagı var sinema amfisi steryo bir amfi ile oldukça ciddi bir dinlenme potansiyeli sunucağına inanıyorum...Kısacası definitive 700 watt'Lık aktif sub ciddi bir cihaz ve güclü!!! komsuların savaş acıcağı cinsten...
kellord çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları
Modları göster

Bu sistemi almak istiyorum ne dersiniz? ile benzer konular Benzer konular

Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Amfimi değiştirmek istiyorum? eUGENE Stereo Amfiler 8 18-03-09 15:32

Saat ayarı GMT +3. Saat : 16:11.