Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...
This is a discussion on Anfi için ses çıkışı ? within the Surround Hoparlörler forums, part of the Hoparlörler category; Merhaba; Beko marka 10 kanal eko'lu 20what 4ohms 2 adet orjinal kolonu olan bir müzik setim var. Buna ek olarak ...
| |||||||
| Kayıt | SSS | Üye listesi | Takvim | Arama | Bugün gönderilen mesajlar | Bölümü okunmuş olarak işaretle |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member Katılım tarihi: Jan 2010
| Merhaba; Beko marka 10 kanal eko'lu 20what 4ohms 2 adet orjinal kolonu olan bir müzik setim var. Buna ek olarak aynı marka ve modelin 20what 4ohms 2 adet daha hoparlörünü parelel olarak bağladım. Yani toplam 4 adet hoparlör mevcut. Bu sisteme ek olarak bir (bass + anfi + adaptör) eklemek istiyorum. elimde 40 amperlik adaptör var bass + anfi alıcam fakat anfi girişini nereden yapmam gerekiyor bilgisayardanmı yoksa müzik setinin hoparlör çıkışlarındanmı? bilgisayarda da 2 yeşil 1 mavi ve 1 pembe çıkış bulunmakta cmı8738 c3dx ses kartı. Ayrıca bu hoparlörleri kendi orjinal plastik kabinlerinden çıkarıp mdf den kabine koysam nasıl olur ? 4 hoparlörde odanın içersinde dağıtılmış bir çekilde aynı sesin daha kalitelisini alırmıyım ? |
| | |
![]() |
| |
| |
| Konu araçları | |
| Modları göster | |
| ||||
| Konu | Konuyu başlatan | Forum | Cevaplar | Son mesaj |
| dantax kabinler nikko anfi | erdinc35 | Satış İlanları | 1 | 19-01-10 06:52 |
| pioneer sa9800 anfi içn yardım lütfen | ziyagur | Stereo Amfiler | 12 | 15-09-09 16:34 |
| Audio Research LS1 Hi-End Lambalı Anfi & Audio Research CL-60 Lambalı Anfi | AyB | Satış İlanları | 2 | 15-03-09 01:12 |
| harbi rus anfi | aloski | Stereo Amfiler | 0 | 01-12-07 20:59 |
| B&W vs FOCAL VE UYGUN ANFI | PURE | Stereo | 3 | 08-09-07 23:07 |