Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...
This is a discussion on Audiophile Subwoofer! within the Surround Hoparlörler forums, part of the Hoparlörler category; bunu tesadüfen bir sitede gördüm,kabin tasarımı ilginç geldi. ama ingilizcem pek iyi olmadığı için fazla bişey anlamadım. ingilizce bilen arkadaşlar ...
| |||||||
| Kayıt | SSS | Üye listesi | Takvim | Arama | Bugün gönderilen mesajlar | Bölümü okunmuş olarak işaretle |
| | #1 (permalink) |
| Member | bunu tesadüfen bir sitede gördüm,kabin tasarımı ilginç geldi. ama ingilizcem pek iyi olmadığı için fazla bişey anlamadım. ingilizce bilen arkadaşlar yorumlarsa sevinirim ![]() bu da sitenin linki: http://www.decware.com/WO32/features.htm |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Member Katılım tarihi: Aug 2006 Bulunduğu yer: ANKARA
| Muffy ile yaptığımız konuşmalardan öğrendiğim kadarı ile; subların performanslarını da hoplarda olduğu gibi müzik ve sinema diye ayırmak gerekiyor. peki hemen sorayım ![]() Tannoy mx-1 lerden kurulu nad avr li bir sistemin sub ı nasıl olmalı ? bir bütçe belirtmedim. elimdeki mevcut sistem fiyat olarak olmasa bile alabileceğim performans açısından bir mertebe teşkil eder diye düşündüm. Kolaya mı kaçıyorum? :P Sevgiler
__________________ REMEMBER REMEMBER THE 5TH OF NOVEMBER |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Administrator Katılım tarihi: Mar 2006 Bulunduğu yer: Ankara
| Müzikal sub-woofer diyince iş biraz zora giriyor açıkçası. Daha önce de belirttiğim; cberk’in elindeki B&W ASW 300 sub woofer’ı bir dinleyip değerlendirmeni öneririm grappa.
__________________ "Quality is a constant state of mind. It is a matter of passion and experience. Not a matter of standards… Technology is not an end in itself. The pleasure found in listening must be our only guide." Yves-Bernard André |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Alıntı:
mesela az da olsa bir hop dinlemek istediğimde elimde kıyas kabül edebileceğim veriler oluyor. Ya da ne bileyim dinlediğim cdleri alıp gidiyorum. sahneye detaya seslere dikkat etmeye çalışıyorum. Dinlediğim amp önemli onu biliyorum... sub da neye dikkat etmek gerekir. elimdeki sistem malum. Bu tür bir sistem için müzikal bir sub mı yoksa film performansı yüksek müziği biraz destekliycek birşeymi bakmalıyım ilerde kısmet olurda iyi bir floorstand alırsam aldığım subın müzikal niteliği işime yaramaya bilir mi ? yoksa her ne olursa olsun subın müzikal olanı gürültü üretenine yeğmidir. yani kafa karışıklığı hat safhada bütün bunların arasında fikir edinmek için cberk in subını da dinlemek istiyorum elimdeki işleri bir yoluna koyayım. tevsiye için saol
__________________ REMEMBER REMEMBER THE 5TH OF NOVEMBER | |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Administrator Katılım tarihi: Mar 2006 Bulunduğu yer: Ankara
| çok temel olarak dikkat edilmesi gereken; Öncelikle zamanlama. Vuruşları hakkıyla vermeli, gereksiz uzatmalar ve erken bitişler olmamalı. Aynı hususta, alıp başını gitmemeli, bass'lar şişmemeli, uğultuya dönüşmemeli. Dinleyince bass kalitesi fark ettirir zaten kendini. Alıntı:
Kalitesiz bir sub ile müzik dinlemek yerine; hiç olmaması bence daha tercih edilir bir durum. Uygun bir zamanda; fikir vermesi için ben de sub'lı bir dinleti yapayım.
__________________ "Quality is a constant state of mind. It is a matter of passion and experience. Not a matter of standards… Technology is not an end in itself. The pleasure found in listening must be our only guide." Yves-Bernard André | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Member Katılım tarihi: Oct 2006
| arkadaşlar müzikal sub deyince fiyatlar bayaa yukarı fırlıyor özellikle rel gibi markaların en düşük modelleri bile ciddi para ben sub ı sinema için kullanıyorum jbl o açıdan kuşkusuz iyi bir ürün .müzikal sub da ise kağıt konililerin daha iyi performans verdiğini biliyorum.aslında temiz bir ikinci el de bulunabilir güvenilir bir yerden.buna örnek olarak sigmada ikinci el bir castle 200 watt lık sub var.gayet temiz sıfır fiyatı 900 poundun üzerinde ama 500 pounda satılıyor.(sigma bu ürünlerden maddi bir kazanç sağlamıyor)birde eğer hesaplı bir müzikal sub arıyorsanız APG tarafından dizayn edilen ELK 100 Watt lık sub iyi iş görüyor.Fiyatıda 300 dolar civarı.bence çok mantıklı |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Alıntı:
__________________ REMEMBER REMEMBER THE 5TH OF NOVEMBER | |
| | |
![]() |
| |
| |
| Konu araçları | |
| Modları göster | |
| ||||
| Konu | Konuyu başlatan | Forum | Cevaplar | Son mesaj |
| Audiophile Wireless DAC Logitech Transporter 1750USD | kaansumer | Satış İlanları | 2 | 02-04-10 06:26 |
| non-audiophile system ! | bado66 | Sistem Fotoğrafları | 8 | 20-08-09 14:28 |
| subwoofer amplisi | kerembasaran | Stereo Amfiler | 1 | 03-06-08 12:43 |
| Audiophile Reference IV | emreturgut | Stereo medyalar | 11 | 15-11-06 13:58 |