AUDIOPHILEMANIA fORUM

AUDIOPHILEMANIA

Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...

Surround V.s Hifi Kulaklık önerileri!!!

This is a discussion on Surround V.s Hifi Kulaklık önerileri!!! within the Surround Hoparlörler forums, part of the Hoparlörler category; arkadaşlar öncelikle ses sisteminde müzik ve sinema düşkünü bir insanım geçenlerde oturuken birden aklımadan geceleri müzik ve film dinleyemiyorum ve ...

Geri git   AUDIOPHILEMANIA fORUM > Hoparlörler > Surround Hoparlörler

Kayıt SSS Üye listesi Takvim Arama Bugün gönderilen mesajlar Bölümü okunmuş olarak işaretle

LinkBack Konu araçları Modları göster
Eski 09-04-08, 23:26   #1 (permalink)
Member

Katılım tarihi: Mar 2008
Standart Surround V.s Hifi Kulaklık önerileri!!!

arkadaşlar öncelikle ses sisteminde müzik ve sinema düşkünü bir insanım geçenlerde oturuken birden aklımadan geceleri müzik ve film dinleyemiyorum ve izleyemiyorum dedim onun için kulaklık araştırmaya başladım bildiğiniz veya denediğiniz kulaklıklar varsa tavsiye edrseniz sevinirim öncelikle bir ifi kulaklıklar var 2de surround kulaklıklar var ama anladığım kadarıyla suround kualklıklar biraz daha komplike ve pahalı onun için galiba hifi alıcam arasında kaldığım 2 kulaklık var 1.si(http://us.creative.com/products/prod...ct=16336&nav=1) 2.si(http://www.consumer.philips.com/cons...-00)bunlardada frekans tepkileri öenmlimi bilgisi olan arkadaşlara yardım çağrısı yapıorum teşekürler önerilerinizi ve orumlarınızı bekliyorum
deaxter çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-04-08, 01:22   #2 (permalink)
Member

Cool

paylaşılmayan bilgi bilgi deildir paylaşılmadıkça
deaxter çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-04-08, 01:27   #3 (permalink)
Junior Member

Question

sennheiser, koss ve akg yi de araştırmişsındır umarım. saygılar
cdrw çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-04-08, 16:58   #4 (permalink)
Member

kardeş teşekürler bu nasıl sence?? SENNHEISER - HD 205 DJ KULAKLIK
deaxter çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-08-08, 04:55   #5 (permalink)
Junior Member

Katılım tarihi: Jul 2008

öncelikle merhaba sennheıser hd 205 modelini kendim kullanıyorum eğer pc için alacaksanız gerçekten yüksek bir ses kartı ile beslemelisiniz yoksa istediğiniz sesleri alamayabilirsiniz.
Kara Prens çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları
Modları göster

Surround V.s Hifi Kulaklık önerileri!!! ile benzer konular Benzer konular

Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Kulaklık seçimi arundar Diğer Ekipman ve Aksesuarlar 2 17-01-09 12:44
DENON AVC-A1XVA Surround Receiver Muffy AV Receiver'lar 15 08-10-07 14:53
Benim mütevazi surround sistemim spacecowboy Sistem Fotoğrafları 8 14-06-07 07:16
Dts,surround Mp3,audİo Dvd berkeley DVD Audio 4 14-03-06 20:38

Saat ayarı GMT +3. Saat : 10:30.