AUDIOPHILEMANIA fORUM

AUDIOPHILEMANIA

Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...

iPod ile müzik fırtınası

This is a discussion on iPod ile müzik fırtınası within the Stereo Kaynaklar forums, part of the Kaynaklar category; Alıntı: fikrot tarafından iletildi. Gümüş içerikli olduğu için sesi bazı parçalarda parlattığını düşünüyorum.birde imzamdaki kimber interconnect i aldım bir kablo ...

Geri git   AUDIOPHILEMANIA fORUM > Kaynaklar > Stereo Kaynaklar

Kayıt SSS Üye listesi Takvim Arama Bugün gönderilen mesajlar Bölümü okunmuş olarak işaretle

LinkBack Konu araçları Modları göster
Eski 16-12-06, 18:44   #31 (permalink)
Member

maximus Avatar

Katılım tarihi: Oct 2006

Alıntı:
fikrot tarafından iletildi. Mesajı göster
Gümüş içerikli olduğu için sesi bazı parçalarda parlattığını düşünüyorum.birde imzamdaki kimber interconnect i aldım bir kablo ile sesin bukadar değişecegine inanmıyordum.Artık inanıyorum.biraz daha bas yogunluklu bir kablo arıyorum aslında. Kimber 8TC +4 tc bi-wiring olabilir yada sadece 8 tc yine kimber monockle x veya xl olabilir. monockle x ,x1 in bas perfonmansı çok iyi olduğu söyleniyor.Kimber interconnect bile sesi öyle değiştirdiki üflemeli ve saz sesleri tamamen farkli bir ses aldı.Baslar daha iyi genişledi ve sahne biraz daha büyüdü işte bun sebeplerden dolayı kimder almayı düşünüyorum ama ecosse sms,sm serisindende olabilir.
aman aman kablo hakkında böyle laflar etmek tehlikeli bu forumda
kimber pbj ve onun daha üst seviyesi hero hakkında ben de bir çok olumlu görüş, yorum okumuştum. kendim hiç denemedim ama aldığınız hero'nun fiyatı nispeten makul kalitesi yüksek bir ürün olduğu söylenir. hayırlı olsun

kimber 8TC bir ara o zamanki voy forumda epey satılıyordu, umarım uygun fiyata bulursunuz.
maximus çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-12-06, 09:10   #32 (permalink)
Senior Member

inispiritusengt Avatar

Katılım tarihi: Mar 2006

ecosse sms bas konusunda çok başarılı bence... 8tc ile karşılaştırmış ve sms i seçmiştim...
8tc sms kadar basları toplayamıyor... üstleri 8tc de biraz daha parlak... ama müzikal... daha doğrusu şöyle diyeyim... sms in üstleri 8tc ye göre daha yumuşak... midleride bir okadar başarılı... ama aralarında fiyat farkı var...
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-12-06, 12:52   #33 (permalink)
Junior Member

Katılım tarihi: Oct 2006

Alıntı:
inispiritusengt tarafından iletildi. Mesajı göster
ecosse sms bas konusunda çok başarılı bence... 8tc ile karşılaştırmış ve sms i seçmiştim...
8tc sms kadar basları toplayamıyor... üstleri 8tc de biraz daha parlak... ama müzikal... daha doğrusu şöyle diyeyim... sms in üstleri 8tc ye göre daha yumuşak... midleride bir okadar başarılı... ama aralarında fiyat farkı var...
Aslında 8tc nin bir üstü var o daha güzel ama fiyat çok artıyor.Birde sms 2.3 ve 2.4 var bunların fiyatlarını biliyormusunuz.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-12-06, 15:31   #34 (permalink)
Senior Member

inispiritusengt Avatar

Katılım tarihi: Mar 2006

valla "monockle x veya xl olabilir" cümlenizden dolayı bende daha düşük fiyata bir öneride bulunayım dedim açıkçası.... sms 2.4 ise sms 2.3 ün 2 katı fiyatta sanırım... timpani den tel ile öğrenebilirsiniz... fiyatlar fazla diyorsanız bilemiyeceğim... bütçe sizin tabii...
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-03-07, 10:56   #35 (permalink)
Junior Member

Katılım tarihi: Feb 2007

Dostlar,

Yaklaşık 2 yıldır iPod Photo 60GB kullanıyorum. Diğer MP3 çalarlara göre oldukça kaliteli sayılır ancak açıkçası bir CD çalar veya DAB recevier kalitesini göremedim bu cihazda. 3.6v luk tek bir besleme kaynağı ile çalışması bunda etken olabilir ancak gerek kulaklık ve gerekse hat çıkışında bariz bir dip gürültüsü var. Bu gürültü yalnız benim iPodumda mı var diye merak edip bir kaç değişiki versionunu dinledim ama fark yok.
Oysa Apple'nin teknik verilerinde kulaklık çıkışı için en az 99dB ve hat çıkışı için 106dB sinyal gürültü oranı verilmiş! Teorik olarak bir kaynak için iyi rakamlar ancak sanırım gerçekler biraz farklı... Appleciler de üç kağıda mı başladı? Ne dersiniz?
drhardware çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları
Modları göster

Saat ayarı GMT +3. Saat : 10:31.