Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...
This is a discussion on iPod ile müzik fırtınası within the Stereo Kaynaklar forums, part of the Kaynaklar category; Alıntı: fikrot tarafından iletildi. Gümüş içerikli olduğu için sesi bazı parçalarda parlattığını düşünüyorum.birde imzamdaki kimber interconnect i aldım bir kablo ...
| |||||||
| Kayıt | SSS | Üye listesi | Takvim | Arama | Bugün gönderilen mesajlar | Bölümü okunmuş olarak işaretle |
| | #31 (permalink) | |
| Member Katılım tarihi: Oct 2006 Bulunduğu yer: İstanbul
| Alıntı:
kimber pbj ve onun daha üst seviyesi hero hakkında ben de bir çok olumlu görüş, yorum okumuştum. kendim hiç denemedim ama aldığınız hero'nun fiyatı nispeten makul kalitesi yüksek bir ürün olduğu söylenir. hayırlı olsun kimber 8TC bir ara o zamanki voy forumda epey satılıyordu, umarım uygun fiyata bulursunuz. | |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Senior Member Katılım tarihi: Mar 2006 Bulunduğu yer: istanbul
| ecosse sms bas konusunda çok başarılı bence... 8tc ile karşılaştırmış ve sms i seçmiştim... 8tc sms kadar basları toplayamıyor... üstleri 8tc de biraz daha parlak... ama müzikal... daha doğrusu şöyle diyeyim... sms in üstleri 8tc ye göre daha yumuşak... midleride bir okadar başarılı... ama aralarında fiyat farkı var...
__________________ inispiritusengtum |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| Junior Member Katılım tarihi: Oct 2006
| Alıntı:
__________________ Satılık Musical fidelity A3.2 ampli | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Senior Member Katılım tarihi: Mar 2006 Bulunduğu yer: istanbul
| valla "monockle x veya xl olabilir" cümlenizden dolayı bende daha düşük fiyata bir öneride bulunayım dedim açıkçası.... sms 2.4 ise sms 2.3 ün 2 katı fiyatta sanırım... timpani den tel ile öğrenebilirsiniz... fiyatlar fazla diyorsanız bilemiyeceğim... bütçe sizin tabii...
__________________ inispiritusengtum |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Junior Member Katılım tarihi: Feb 2007
| Dostlar, Yaklaşık 2 yıldır iPod Photo 60GB kullanıyorum. Diğer MP3 çalarlara göre oldukça kaliteli sayılır ancak açıkçası bir CD çalar veya DAB recevier kalitesini göremedim bu cihazda. 3.6v luk tek bir besleme kaynağı ile çalışması bunda etken olabilir ancak gerek kulaklık ve gerekse hat çıkışında bariz bir dip gürültüsü var. Bu gürültü yalnız benim iPodumda mı var diye merak edip bir kaç değişiki versionunu dinledim ama fark yok. Oysa Apple'nin teknik verilerinde kulaklık çıkışı için en az 99dB ve hat çıkışı için 106dB sinyal gürültü oranı verilmiş! Teorik olarak bir kaynak için iyi rakamlar ancak sanırım gerçekler biraz farklı... Appleciler de üç kağıda mı başladı? Ne dersiniz? |
| | |