Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...
This is a discussion on Yeni Nesil DAC'lar within the Stereo Kaynaklar forums, part of the Kaynaklar category; Alıntı: Deepdiver tarafından iletildi. Sonuçta bilgisayar ortamında müziğin kalitesini bozan en büyük etken sıkıştırma yani mp3 mp4(nero nun formatı) vs ...
| |||||||
| Kayıt | SSS | Üye listesi | Takvim | Arama | Bugün gönderilen mesajlar | Bölümü okunmuş olarak işaretle |
| | #11 (permalink) | |
| Senior Member Katılım tarihi: Mar 2006 Bulunduğu yer: Istanbul
| Alıntı:
iyi bir dac ile çok mükemmel bir kaynak cihaz elde etmiş olursunuz | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Member Katılım tarihi: Nov 2006
| Valla bu iş çok mantıklı göründü bana cdp dvd audio dvd uydu cihazı vs tek bir cihazve hpsinde de aynı kalite kaynaklarda oluşan problemler 30 -100 dolar arası değiştirilecek konfigürasyonlar iyi bir lambalı dac ile süper olur vallahi ciddi anlamda düşünülmesi gerekir
__________________ Stereo sistem:Nad C542+Nad 320 Bee+Wharfedale 9,6Sinema Sistemi:Yamaha RX-V450+Jamo E3 Center ve Surround+Jamo Sub200 |
| | |
| | #13 (permalink) |
| illa lambalı olması da gerekmez ayrıca mesela benchmark dac1 (960$) fiyatının çok üstünde performansı var sıradan bir cdplayerin transportunun çıkışına bağladığınızda 3-4 bin dolarlık kaynak cihaza sahip olmuş varsayın kendinizi |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Junior Member Katılım tarihi: Oct 2006
| Satbaba m-audio usb nasıl performans olarak.Hangi fiyatlardaki cd player ile karşılaştırabilirsiniz?Bendede M-audio audiophile 24\96 var pci memnunum ama işte kaşıntı oluyor bazen değiştirmeyi düşünüyorum.Yorum yaparsanız faydalı olacaktır.
__________________ Satılık Musical fidelity A3.2 ampli |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Alıntı:
Tabii kablo konusunu da ihmal etmeden. M-Audio'yu kaliteli bir kablo ile sisteme bağlamak şart. En son sbeskurt tarafından düzenlendi: 18-12-06 saat 10:38 | |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Senior Member Katılım tarihi: Mar 2006
| Alıntı:
creative audgy 2 ZS ses kartım var; x-fi, M-AUDIO Revolution 7.1,M-AUDIO Revolution 5.1, 24/96 kartlarından biri ile değişyirsem ne kazanabilirim. değiştirmeye değer mi?. | |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Alıntı:
Bence bir üst kademe ses için benim de seyahatlerde uzun zamandır tepe tepe kullandığım M-Audio Firewire Audiophile tavsiye ederim. 250$ civarı fiyatı var. Daha iyisi derseniz fiyat 1.000$ civarına çıkar ve benim sevdiğim (Türkiye'de satılan) 3 tane var: 1. Benchmark DAC 2. RME Fireface 400, ikisi de BL müzik tarafından satılıyor 3. Lynx L22, bu PCI karttır ama ses kartlarının en kalitelilerindendir. Çok başarılıdır. Benim bildiklerim bunlar, belki başka arkadaşların ekleyecekleri vardır. | |
| | |