Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...
This is a discussion on Philips DVP3310 Dvd Oynatıcı within the DVD Playerlar forums, part of the Kaynaklar category; :: Firsatciyiz.com :: çok güzel bi fırsata denk geldim arkadaşlar. bi bakmanızı ve bana fikir vermenizi rica ediorum. 49 liraya ...
| |||||||
| Kayıt | SSS | Üye listesi | Takvim | Arama | Bugün gönderilen mesajlar | Bölümü okunmuş olarak işaretle |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member Katılım tarihi: Aug 2008
| :: Firsatciyiz.com :: çok güzel bi fırsata denk geldim arkadaşlar. bi bakmanızı ve bana fikir vermenizi rica ediorum. 49 liraya mümkün mü bu ürünü almak? bide nasıldır daha önce kullanmış olanlarınız var mı? TEKNİK ÖZELLİKLER Görüntü/Ekran D/A dönüştürücü: 12 bit, 108 MHz Görüntü geliştirme: Aşamalı Tarama, Video yukarı örnekleme Ses D/A dönüştürücü: 24 bit, 192 kHz Frekans tepkisi: 30-20000 Hz Sinyal gürültü oranı: 100 Bozulma ve Gürültü (1kHz): 85 dB Çapraz Karışma (1kHz): 100 dB Dinamik Aralık (1kHz): 90 dB Ses Sistemi: Dolby Dijital Video Oynatma Çalma Ortamı: CD, CD-R/CD-RW, Video CD/SVCD, DVD, DVD-R/-RW, DVD+R/+RW, DVD-Video Sıkıştırma formatları: MPEG1, MPEG2 Video disk oynatma sistemi: PAL, NTSC Müzik Çalma Çalma Ortamı: CD, MP3-CD, MP3-DVD, WMA-CD, CD-R/RW, Ses CD'si MP3 bit hızları: 32 - 320 kbps Sıkıştırma formatı: Dolby Dijital, MP3, WMA, PCM Resim Oynatma Çalma Ortamı: DVD-R/-RW, DVD+R/+RW, CD-R/RW, Picture CD, Kodak Picture CD Resim sıkıştırma formatı: JPEG Görüntü geliştirme: Fotoğrafları çevirin, Döndürme, Slayt Gösterisi, Büyütme, MP3 çalarak slayt gösterimi Multimedya Uygulamaları Çalma/Oynatma Formatları: JPEG Resimler, MP3 Bağlanabilirlik Arka Bağlantılar: Analog ses Sol/Sağ çıkışı, Kompozit video (CVBS) çıkışı, Dijital koaksiyel çıkış, Progresif Komponent Video çıkışı, Skart Kullanılabilirlik Çocuk Koruması: Ebeveyn Kontrolü, Çocuk Kilidi Ekran Üstü Gösterim (OSD) dilleri: İngilizce, Danca, Felemenkçe, Fince, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Norveççe, Lehçe, Portekizce, İspanyolca, İsveççe, Türkçe Güç Güç tüketimi: <10 W Güç kaynağı: 50Hz, 230V Bekleme durumunda güç tüketimi: <1W Aksesuarlar Birlikte Verilen Aksesuarlar: 2 x AAA Pil, Uzaktan Kumanda, Dünya Çapında Garanti belgesi, Kullanım Kılavuzu, Hızlı başlangıç kılavuzu Boyutlar Set boyutları (G x Y x D): 360 x 37 x 209 mm Ambalaj boyutları (G x Y x D): 480 x 80 x 282 mm Set ağırlığı: 1,3 kg Ambalajla birlikte Ağırlık: 2,4 kg |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Junior Member Katılım tarihi: Aug 2009
| Güzel bir ürün. DVD player veya DVD yazıcı almayı düşünen arkadaşlara linkten tüm markaların en son modellerini incelemelerini tavsiye ederim. DVD player fiyatları karşılaştırma yaparak hesaplı alışveriş yapabilirsiniz. |
| | |
![]() |
| |
| |
| Konu araçları | |
| Modları göster | |
| ||||
| Konu | Konuyu başlatan | Forum | Cevaplar | Son mesaj |
| Onkyo A/V receiver ve Blu-Ray oynatıcı hakkında. | eUGENE | Sohbet | 1 | 17-08-09 19:24 |
| philips fb301 | benim | Aranılan Ürünler | 0 | 06-05-09 23:05 |
| Philips CDR785 | hakandogruyol | Satış İlanları | 0 | 14-07-08 10:18 |
| Philips Optic (toslink) kablo seçmeliyim...optiklerin hepsinin benzer olduğu iddiası! | thekarga® | Interconnect ve Güç Kabloları | 5 | 19-03-08 02:55 |
| Satılık Philips 720sa | Deepdiver | Satış İlanları | 3 | 18-12-06 22:09 |