Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...
This is a discussion on Audio CD yapmak için en iyi netice verecek CD-R within the Stereo medyalar forums, part of the Kayıtlar category; FLAC olarak indirdiğim albümleri, hi-fi sistemimde audio cd olarak dinleyeceğim. bunun için hangi medya daha iyi sonuç verecek diye piyasada ...
| |||||||
| Kayıt | SSS | Üye listesi | Takvim | Arama | Bugün gönderilen mesajlar | Bölümü okunmuş olarak işaretle |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member Katılım tarihi: Jul 2006
| FLAC olarak indirdiğim albümleri, hi-fi sistemimde audio cd olarak dinleyeceğim. bunun için hangi medya daha iyi sonuç verecek diye piyasada iyi bildiğim cdleri satın aldım...Hepsine aynı albümü kaydedip sonucu gözlemleyeceğim...bu duruma istinaden diyecek bir sözünüz varsa, daha sağlıklı adımlar atmamı sağlayabilir...Nero kullanarak Audio CD yapmak suretiyle işlemi gerçkleştirmekteyim...TDK-SONY-Nortech (eski)-Verbatim-Verbatim AZO ve Philips Gold aldım...Verbatim'in web sitesini incelediğimde "Music" adlı bir cd-r serisinin olduğunu dördüm, henüz DMS'ye gelmemiş gelebilecek gibi konuştular...kaplama maddelerini incelediğimde en eski olan "Cyanine", daha geliştirilmiş olan versiyonu "PhthaloCyanine" ve Verbatim'in Azo'su standart çeşitler. CD medya olarak dayanıklılık ve tolerans konusunda Azo ve PhthaloCyanine'in daha tercih edilir olması gerktiği açık fakat en iyi neticeyi Audio olarak hangisi sağlar, deneyimlerinizi paylaşın lütfen, teşekkür ederim... Testler sonucunda Exact Audio Copy programından edindiğim bilgiler medyaların üreticileri ve yüzy yapıları hakkında. Azo iyi bir üretici tarafından üretilmiş olsa da daha dayanıksız bir malzeme ile üretilmiş gözükmekte...bu ne lahana turluşu demezler mi, 100 yılı aşkın dayanıklılığı olduğunu iddia ettikleri medyayı daha kalitesiz bir kaplamayla üretrek? Bir de sistemde Audio sonuçlarını görmek lazım... - Verbatim AZO (Mitsubishi Chemical Corp.): Type 3 - Cyanine= Green - Verbatim CD-R (CMC Magnetics): Type 6 - Phythalocyanine= Gold - Sony CD-R (Sony Corporation): Type 6 - Phythalocyanine= Gold - TDK CD-R (CMC Magnetics): Type 6 - Phythalocyanine= Gold - Philips Gold-Gold (CMC Magnetics): Type 6 - Phythalocyanine= Gold - Nortech (sarı) (Plasmon Data Sys.): Type 8 Phythalocyanine (Cyanine): Gold\Green (Blue) |
| | |
![]() |
| |
| |
| Konu araçları | |
| Modları göster | |
| ||||
| Konu | Konuyu başlatan | Forum | Cevaplar | Son mesaj |
| SACD ve Audio CD için Tüm Cevaplar. | Xphile | DVD Audio | 0 | 08-01-09 15:20 |
| SACD ve Audio CD için Tüm Cevaplar. | Xphile | DVD Audio | 0 | 08-01-09 14:10 |
| SACD ve Audio CD için tüm cevaplar. | Xphile | DVD Audio | 0 | 08-01-09 13:53 |
| audio cd kaydı için cd r | yakin | Diğer Ekipman ve Aksesuarlar | 23 | 19-12-06 13:50 |
| Audio Federation's Rocky Mountain Audio Fest - RMAF 2006 - Show Report | SoundOfAngel | Sohbet | 5 | 31-10-06 14:54 |