Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...
This is a discussion on yurt dışından istediğiniz cd yi getirme imkanınız olsa... within the Stereo medyalar forums, part of the Kayıtlar category; Alıntı: inispiritusengt tarafından iletildi. içindeki şarkılar nasıl güzel mi? Buradan örnekler dinleyebilirsiniz. CD için alternatiflerden biri de ebay bu arada....
| |||||||
| Kayıt | SSS | Üye listesi | Takvim | Arama | Bugün gönderilen mesajlar | Bölümü okunmuş olarak işaretle |
| | #11 (permalink) |
| Administrator Katılım tarihi: Mar 2006 Bulunduğu yer: Ankara
|
__________________ "Quality is a constant state of mind. It is a matter of passion and experience. Not a matter of standards… Technology is not an end in itself. The pleasure found in listening must be our only guide." Yves-Bernard André |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Senior Member Katılım tarihi: Mar 2006 Bulunduğu yer: istanbul
| bu arada dışardan albüm getirten biri olursa haberim olsun... ödemesini peşin veririm... bu arada çok uğraştım dinlettirmiyor...
__________________ inispiritusengtum En son inispiritusengt tarafından düzenlendi: 25-10-06 saat 15:04 Sebep: ek... |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Senior Member Katılım tarihi: Mar 2006 Bulunduğu yer: istanbul
| ben baktım yok fazla bir şey daha çok jazz ve etnik müzik var ama iyi kayıtlı müziklerden pek örnek yok... mesela eva cassidy ve ani difranco... patricia barber son albümü dışında tüneldede yok....
__________________ inispiritusengtum |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Junior Member Katılım tarihi: Oct 2006 Bulunduğu yer: Istanbul Yaş: 43
| Bir yerde kulak misafiri oldum. Ama tam detay dinleyemedim.Unkapanı IMC'de ithalatçılar olduğundan CD'ler daha uygunmuş Akmar pasajındakilere nazaran. Gidip gezen arkadaşlar varmı IMC'yi? |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Senior Member Katılım tarihi: Mar 2006 Bulunduğu yer: Istanbul
| Alıntı:
şimdi bilmiyorum... | |
| | |
![]() |
| |
| |
| Konu araçları | |
| Modları göster | |
| ||||
| Konu | Konuyu başlatan | Forum | Cevaplar | Son mesaj |
| Test etmeyi en çok istediğiniz cihazlar | hakancez | Sohbet | 19 | 31-10-06 14:24 |