Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...
This is a discussion on yurtdışında aldığım plaklarımı satıyorum within the Satış İlanları forums, part of the İlanlar category; Arkadaşlar, Yurtdışında aldığım plaklarımı satıyorum, ilgilenirseniz Arama Sonucu - sahibinden.com...
| |||||||
| Kayıt | SSS | Üye listesi | Takvim | Arama | Bugün gönderilen mesajlar | Bölümü okunmuş olarak işaretle |
| | #3 (permalink) |
| Junior Member Katılım tarihi: Sep 2009
| ABD baskı, 33 DEVİR SEÇME ALBÜMLER, ÇOK ÇOK İYİDEN - BASKI DURUMUNA KADAR, ESKİCİDEN DEĞİL, SAHİBİNDEN! ÜCRETSİZ KARGO, Hakkımdaki yorumlara bakınız, güvenle alınız. SAYGILAR Plaklar ve resimler için; http://www.sahibinden.com/search.php?&b[s]=197839&b[securetrade]=1&b[page]=1&b[sort_field]=date_first_activated&b[sort_order]=desc&c2=&c=&sGaleri=1 |
| | |
| | #4 (permalink) |
| SAYIN PLAKSEVERLER; ELDEN ÇIKARMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM SON GURUP PLAKLARINDA RESİMLERİNİ ÇEKTİM VE İLANA KOYDUM. İLGİLENENLER İÇİN; Detaylı Arama Sayfası[s]=197839&b[securetrade]=1 |
| | |
| | #7 (permalink) |
| AUDIOPHILEMANIA ÜYELERİNE İLANDAKİ FİYATLAR ÜZERİNDEN %25-30 ORANINDA İNDİRİM YAPILMAKTADIR. ÜCRETSİZ KARGO GEÇERLİDİR. Arama Sonucu - sahibinden.com |
| | |