Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...
This is a discussion on Alınık : Pioneer HPM 100 Super Tweeter within the Aranılan Ürünler forums, part of the İlanlar category; Ben satış değilde almak amaçlı yazmak istedim. 1970lerin ev tipi hoparlörlerinde bir efsane olan Pioneer HPM-100 'den bir çift sahibi ...
| |||||||
| Kayıt | SSS | Üye listesi | Takvim | Arama | Bugün gönderilen mesajlar | Bölümü okunmuş olarak işaretle |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member Katılım tarihi: Jan 2009
| Ben satış değilde almak amaçlı yazmak istedim. 1970lerin ev tipi hoparlörlerinde bir efsane olan Pioneer HPM-100 'den bir çift sahibi olan şanslı bir insanım. Ne yazıkki super tweeterları yanık. Amerikadan bir dostum bir çift getirdi ancak getirdikleri bir üst model olan HPM'nin yuvarlak tipli film tweeterlarıydı ve HPM 100 'ün kabinindeki süper tweeter boşluklarına oturmadılar. Elinde bu tweeterlardan olan varsa istediği fiyat ile birlikte benimle temas kurarsa sevinirim. Teşekkürler.
__________________ ...Istanbul aşkların en güzeli... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Administrator Katılım tarihi: Mar 2006 Bulunduğu yer: Ankara
|
__________________ "Quality is a constant state of mind. It is a matter of passion and experience. Not a matter of standards… Technology is not an end in itself. The pleasure found in listening must be our only guide." Yves-Bernard André |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Junior Member Katılım tarihi: Jan 2009
| Alıntı: Fakat gittigidiyorvari bir site değil e-bay. Parayı international money order ile yolluyorsunuz gerisi Allaha ve adamın vicdanına kalmış. Birde malın nasıl çıkacağı konusu var, düzgün paketlemezse yolda (gemi ile shipping seçerseniz) paket ezilebiliyor. Malı yollamazsa yollamıyorlar bu nedenle e-bay bana cazip gelmiyor. Fakat yinede teşekkürler.
__________________ ...Istanbul aşkların en güzeli... | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Junior Member Katılım tarihi: Mar 2009
| Merhabalar, Yuvarlak ribbon tweetherleri satacakmısınız? Elimdeki kabinlere böyle birşey koymak istiyorum. Saygılarımla Şafak.Ankara msn : tb2ctp@hotmail.com |
| | |
![]() |
| |
| |
| Konu araçları | |
| Modları göster | |
| ||||
| Konu | Konuyu başlatan | Forum | Cevaplar | Son mesaj |
| Sierra Ampli Pioneer 306c 2x Sub ## Alınık Component İceri ! | RecepBurkek | Satış İlanları | 0 | 14-08-08 02:43 |
| tweeter konumu | marseille | Stereo | 10 | 10-06-07 11:41 |
| sisteme super tweeter eklemek | SoundOfAngel | Stereo | 14 | 14-11-06 08:30 |
| Ribbon Tweeter | Muffy | Stereo | 7 | 06-11-06 19:40 |
| alınık... Nils Lofgren-Acoustic Live... cd... | inispiritusengt | Satış İlanları | 1 | 30-10-06 18:56 |