AUDIOPHILEMANIA fORUM

AUDIOPHILEMANIA

Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...

Alınık: Sony STR-DA1200ES

This is a discussion on Alınık: Sony STR-DA1200ES within the Aranılan Ürünler forums, part of the İlanlar category; birkaç haftadır bakınıyorum ama sıfırını pek az mağazada bulabildim, onlar da yüksek fiyatla satıyorlardı. eğer uygun fiyatlı olursa sıfır ya ...

Geri git   AUDIOPHILEMANIA fORUM > İlanlar > Aranılan Ürünler

Kayıt SSS Üye listesi Takvim Arama Bugün gönderilen mesajlar Bölümü okunmuş olarak işaretle

LinkBack Konu araçları Modları göster
Eski 11-05-09, 03:00   #1 (permalink)
Junior Member

Katılım tarihi: May 2009
Standart Alınık: Sony STR-DA1200ES

birkaç haftadır bakınıyorum ama sıfırını pek az mağazada bulabildim, onlar da yüksek fiyatla satıyorlardı. eğer uygun fiyatlı olursa sıfır ya da temiz bir ikinci el olabilir. siyah ya da gümüş fark etmez. şimdiden teşekkürler
Teddy çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-06-09, 11:08   #2 (permalink)
Junior Member

Katılım tarihi: Jun 2009

Merhaba,

Gözüm gibi baktığım, gümüş renk 1200ES'mi iyi bir dinleyici/kullanıcıya satabilirim, eğer halen arayışınız sürüyorsa tabiki...
Jazzy çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-06-09, 14:44   #3 (permalink)
Junior Member

Katılım tarihi: May 2009

birkaç gün önce bir tane edindim. çok teşekkür ederim yine de

konu kapanabilir
Teddy çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-06-09, 11:45   #4 (permalink)
Junior Member

Katılım tarihi: Jun 2009

Konu kapanmıştır...
Jazzy çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Tags
1200es, avr, receiver, sony

Konu araçları
Modları göster

Alınık: Sony STR-DA1200ES ile benzer konular Benzer konular

Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Alınık : Pioneer HPM 100 Super Tweeter İsmail Ufuk Aranılan Ürünler 3 17-03-09 13:42
Sierra Ampli Pioneer 306c 2x Sub ## Alınık Component İceri ! RecepBurkek Satış İlanları 0 14-08-08 03:43
alınık... Nils Lofgren-Acoustic Live... cd... inispiritusengt Satış İlanları 1 30-10-06 19:56

Saat ayarı GMT +3. Saat : 22:14.