AUDIOPHILEMANIA fORUM

AUDIOPHILEMANIA

Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...

Plak Aranıyor

This is a discussion on Plak Aranıyor within the Aranılan Ürünler forums, part of the İlanlar category; Bu konuya bir daha dönelim. Ben yılbaşı gibi pikap aldım ve plak toplamaya başladım. İstanbulu talan ettim sahaflar vs.. Bugüne ...

Geri git   AUDIOPHILEMANIA fORUM > İlanlar > Aranılan Ürünler

Kayıt SSS Üye listesi Takvim Arama Bugün gönderilen mesajlar Bölümü okunmuş olarak işaretle

LinkBack Konu araçları Modları göster
Eski 08-02-07, 17:54   #21 (permalink)
Junior Member

powerstick Avatar

Katılım tarihi: Dec 2006

Bu konuya bir daha dönelim. Ben yılbaşı gibi pikap aldım ve plak toplamaya başladım. İstanbulu talan ettim sahaflar vs.. Bugüne kadar 80 kadar LP ve 50 civarı da 45lik toplamışım. Şimdi bir bakıyorum nasıl bir maliyet çıkıyor inanılmaz, sistem yenilerdim yani. Hep ikinci el tabii ki. İçlerinde inanılmaz temiz şeyler de çıktı, az problemli olanlar da var.

Türler çok karışık, Barış Manço' dan Ajda' ya, Cugat' dan Beethoven' a, Pink Floyd' dan Metal gruplara (eskiden çok dinlerdim), Doris Day' den Madonna' ya enterasan bir karışım oldu. Elvis, Nat King Cole vs.vs. Çok mutlu muyum? Bilmiyorum. Bazıları çok keyif veriyor. Ama bunların CD' leri olsa olur muydu, yerleri dolar mıydı, bu kadar masrafa gerek olmazdı alan kafam karışıyor.

Başka bir forumda çok temizlerden bir kaçtane gözden çıkarmaya karar verdim, cdleri de var diye, rağbet görmedi henüz. Yakında evde garage sale başlayabilirim, ona da emin değilim, falan filan...
TECHNICS SE-A900S Reference Power Amplifier - TECHNICS SU-C800U Pre-Amplifier - TECHNICS SL-PG490 CD Player - SONY PS-LX3 Turntable - DALI 606 Speakers - IXOS Gama Geometry XHS606-S Speaker Cables - Acoustic Research Interconnects
Surround Audio:
AVR: Denon AVR-1905 - Front Speakers: Dali 606 - Cables: Bandridge Audio OFC - Center Speaker: Sony SS-CN105 -Surround Speakers: Sony SS-SR105
Video:
TV: SONY BRAVIA KDF-E50A11E 50" 3LCD - DVDP: Philips 5960/12
powerstick çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-10-08, 20:10   #22 (permalink)
Junior Member

Katılım tarihi: Oct 2008

Merhabalar coşkun sabahın anılar ve beni unutma plakları elinde olan var mı
olaycocuk çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-12-08, 18:40   #23 (permalink)
Junior Member

Katılım tarihi: Dec 2008
Standart satılık plak koleksiyonu

elimde tamamı orijinal yabancı basım 123 adet yabancı 33 lük lp. bazıları donna smmer.louis armstrong.engelbert.ray charles aretha franklin roberta flack.antony ventura orchester.jet aime traum.doctor zhıvago. charles aznavour.demis.om kalsoum(ümmü gülsüm).beatles. tschaikowsky.motovani.elvis presley(orj kutusunda 3 lp).luciano pavorotti.edith piaf.bir çok senfonik esr plakları. yerli 33 lük 80 adet yarıdan fazlası yabancı basım. bazıları zeki müren. müzeyyen senar. aşık veysel.hamiyet yüceses.gönül akkor v.s. 120 yabancı 45 lik tamamı yabancı basım.yukarıdaki sanatçılar ve diğerlerine ait. yerli 45 lik 51 adet zeki müren.özdemir erdoğan v.s. plaklar çok iyi ve temiz. tamamı koleksiyonda olup. çil durumda. 25.000 YTL tlf 0532 3553584 ibrahim. bursa.
kaplan25 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-03-09, 22:05   #24 (permalink)
Junior Member

Katılım tarihi: Dec 2008
Standart elimdeki plaklar

ROLLİNG STONES-PLAY WİTH FİRE
JEANNE BICHEVSKAYA-SINGS BULAT OKUJAVAS SONGS
COMMODORES-UNİTED
PETER LİPA THATS THE WAY İT İS
AL BANO ROMİNA POVER
TOTO CUTUNGNO-L İTALİANO
MODERN TOLKİNG-
UB 40
STROMBOLİ

BUNLAR ELİMDEKİ YABANCI PLAKLAR RUSLARDAN ALMIŞTIM ESKİDEN 20 KADARDA ESKİ TÜRKÇE VAR ARADA NOSTALJİ YAPIYORUM İŞİNE YARAYAN OLURSA HABERLEŞEBİLİRİZ kobalturk@hotmail.com
KOBALTURK çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-11-09, 23:43   #25 (permalink)
Junior Member

Katılım tarihi: Nov 2009

aradığın plaklar bende var sanırım ilan tarihini göremedim siteye yeni girdim yaklaşık 85 adet tamamına yakını yabancı nasım ve sıfıra yakın
duron çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

« Klipsch | - »
Konu araçları
Modları göster

Plak Aranıyor ile benzer konular Benzer konular

Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Plak yabancı LP 33 contepe Satış İlanları 5 01-04-09 18:27
Plak Nasıl Üretiliyor hakancez Stereo Kaynaklar 2 08-01-09 15:26
Dual Hs151 Kolonlu Pikap Aranıyor olaycocuk Aranılan Ürünler 2 09-11-08 01:47
aktif subwoofer aranıyor door Aranılan Ürünler 0 19-09-08 12:22
HiFi dergisi için editör aranıyor keremz Sohbet 1 18-07-08 01:40

Saat ayarı GMT +3. Saat : 16:12.