AUDIOPHILEMANIA fORUM

AUDIOPHILEMANIA

Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...

8 Temmuz Sigma Buluşması

This is a discussion on 8 Temmuz Sigma Buluşması within the Sohbet forums, part of the AudiophileMania category; Cumartesi Sigma’da yine son derece keyifli bir buluşma gerçekleştirdik. Sigma, bu habersiz ziyaretimizi, yine her zamanki gibi memnuniyetle karşıladı. Ne ...

Geri git   AUDIOPHILEMANIA fORUM > AudiophileMania > Sohbet

Kayıt SSS Üye listesi Takvim Arama Bugün gönderilen mesajlar Bölümü okunmuş olarak işaretle

LinkBack Konu araçları Modları göster
Eski 10-07-06, 09:03   #1 (permalink)
Administrator

Muffy Avatar

Katılım tarihi: Mar 2006
Standart 8 Temmuz Sigma Buluşması

Cumartesi Sigma’da yine son derece keyifli bir buluşma gerçekleştirdik.

Sigma, bu habersiz ziyaretimizi, yine her zamanki gibi memnuniyetle karşıladı.

Ne var; ne yok dinledik sanıyorum.

İşte birkaç fotoğraf;

Dedektif Prof karede yok.

XLR input, USB bağlantı noktaları, bluetooth dongle, rca, kumanda… yok yok… EKA lambalılarla sürüldü; Dinletinin yıldızı iPAL; Prof’un flash memory’sinden modern talking dinlerken bir görüntü.

Bu sıcak ve samimi ortamı bize sunan, gerçek bir müziksever yaklaşımıyla, kimi zaman yoruculuğumuza karşın güleryüzünü eksik etmeyen Sn Ashoke, Sn Fatih Bey ve tüm Sigma ailesine teşekkürler.

Yves-Bernard André

En son Muffy tarafından düzenlendi: 10-07-06 saat 17:21 Sebep: Foto Edit
Muffy çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-07-06, 11:33   #2 (permalink)
Member

udmrts Avatar

Asım bey ve Fatih bey gibi dostlara ve böyle bir ortamda biraya gelme şasına sahip olmak ne büyük şans
Prof çok zayıf çıkmış yahu...Plak değiştir, ses aç-kapa tabi olacağı buydu
Sohbet edip müzik dinledik elbette...Sistem-cihaz dinleme boyutunu çoktan aştı bu birliktelikler. Fakat yine de şunu belirtmeden geçemeyeceğim: Orada bir Creek 5350 olsa, kaynak cihazları ve hoparlörleri çok daha iyi değerlendirme şansı olacak...Şu durumda aldığımız toplam yanıt çok yanıltıcı oluyor. Yakın zamanda dostlarımı evde ağırlayabilirsem bunu kendi kulaklarıyla duyma imkanları da olacak
udmrts çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-07-06, 17:23   #3 (permalink)
Administrator

Muffy Avatar

Gizli ajan Prof'un talebi üzerine fotoyu edit'ledim.

Yves-Bernard André
Muffy çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-07-06, 12:55   #4 (permalink)
Senior Member

ashoke Avatar

Alıntı:
Muffy tarafından iletildi.
...Sigma, bu habersiz ziyaretimizi, yine her zamanki gibi memnuniyetle karşıladı...
Canım insan arkadaş evine her zaman haber verip gelmek zorunda değil ki... Basarsın zile, evde ise mesele yok... Ayağınıza sağlık her zaman buyrun.
ashoke çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-07-06, 12:57   #5 (permalink)
Senior Member

ashoke Avatar

Alıntı:
udmrts tarafından iletildi.
...Orada bir Creek 5350 olsa, kaynak cihazları ve hoparlörleri çok daha iyi değerlendirme şansı olacak...
Eee, misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş... Olur, o da olur, bir ara o da olur, daha önce de olmuştu zaten...
ashoke çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-07-06, 13:00   #6 (permalink)
Senior Member

ashoke Avatar

Alıntı:
... Yakın zamanda dostlarımı evde ağırlayabilirsem bunu kendi kulaklarıyla duyma imkanları da olacak
Bu "sevgili Özgür'ün Classic 5350SE'si benim de emrimde, şey yani evimde, yani istediğimde evimde" demek mi oluyor?...
ashoke çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-07-06, 13:40   #7 (permalink)
Member

udmrts Avatar

Alıntı:
ashoke tarafından iletildi.
Bu "sevgili Özgür'ün Classic 5350SE'si benim de emrimde, şey yani evimde, yani istediğimde evimde" demek mi oluyor?...
Foyam meydana çıktı...

Bir de Epos ELS3'leri benim ampliyle sürünce sonuç çok farklı oluyor....
udmrts çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-07-06, 14:05   #8 (permalink)
Senior Member

ashoke Avatar

Alıntı:
Foyam meydana çıktı...

Bir de Epos ELS3'leri benim ampliyle sürünce sonuç çok farklı oluyor....
Eminim, senin yükselteçle oluşan fark, "daha iyi, daha üstün" anlamındadır... Ama hangisine göre, EKA'lara mı, Classic 5350SE'ye mi?...
ashoke çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-07-06, 15:16   #9 (permalink)
Member

udmrts Avatar

5350 üst sınıf bir ampli, kuzene alırken yaptığımız dinletide, o gün dinlediğimiz diğerlerine göre frekans uçlarında sakinlik ve yüksek belirlilik ile genel müzikal detay verme yeteneği birleşerek amplinin müzikle dinleyici arasından çekilmesi sonucunu doğuruyordu. Bu beni çok etkileyen bir şey.

Dolayısıyla hoparlör denerken, 5350'ye geçtiğimizde hoparlör de değişiyordu sanki. EKA'yı da bir kaç kez dinleme şansına sahip oldum, fikrimce EKA kullanılarak yapılan pikap, cdp, hoparlör...dinletileri, yanlış/eksik değerlendirmelere yol açabilir...Ben 5350'den aşağıda görüyorum, bana göre açıkça ortada bu...

Benim amplinin çok özel bir ses karakteri var. Sony DVP ile dinliyorum, buna rağmen EKA'dan çok daha yumuşak/dengeli/olgun...Clarence amcanın getirdiğim toplama albümü çoklukla plaklardan alınma parçalardan oluşuyor. Orada benim hoparlörle çaldığımızda keskin/parlak tizler, s'lerin ötmesi, ne ararsanız vardı. Grandaddy (ki tizin parlakçasını sever malum) parlak ve midler tize kaçıyor diye düşündü....Evde çaldığımda ise hiçbiri yok bunların. O çok sevdiğim belli dönemin "analog" mu desem, tatlı sound'u...Sanki plak! Yani benim diye söylemiyorum , yumuşaklık/olgunluk bakımında benim ampli, EKA'nın epey üstünde...
udmrts çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-07-06, 15:25   #10 (permalink)
Senior Member

ashoke Avatar

Oh be... Özlemişiz şöyle yorumları... Eline sağlık.

Herhesin kulağı kendisine doğruyu söyler...

Sevgiler.
ashoke çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları
Modları göster

8 Temmuz Sigma Buluşması ile benzer konular Benzer konular

Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
ATC SCM40 Sigma Dinletisi Muffy Stereo 8 13-01-08 15:04
ankara buluşması grappa Sohbet 2 09-11-06 22:23
Bir sigma dinletisi marseille Sohbet 5 27-10-06 09:05
Bir audiophilemania buluşması Muffy Sohbet 12 26-04-06 23:07

Saat ayarı GMT +3. Saat : 10:15.