Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...
This is a discussion on ankara buluşması within the Sohbet forums, part of the AudiophileMania category; bir akşam üstü buluşup birşeyler içip hoşbeş yaparız diye düşünüyorum. Uygunsa Ankaradaki arkadaşlar ile bir zaman belirleyip mesela cafekahve de ...
| |||||||
| Kayıt | SSS | Üye listesi | Takvim | Arama | Bugün gönderilen mesajlar | Bölümü okunmuş olarak işaretle |
| | #1 (permalink) |
| Member Katılım tarihi: Aug 2006 Bulunduğu yer: ANKARA
| bir akşam üstü buluşup birşeyler içip hoşbeş yaparız diye düşünüyorum. Uygunsa Ankaradaki arkadaşlar ile bir zaman belirleyip mesela cafekahve de ( köroğlu) toplanalım şööyle saat 1900 gibi. nedersiniz. Tanışalım görüşelim.
__________________ REMEMBER REMEMBER THE 5TH OF NOVEMBER |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Administrator Katılım tarihi: Mar 2006 Bulunduğu yer: Ankara
| Ben önümüzdeki Cuma'ya kadar, pek kımıldayamayacağım sanırım. Gelmek isterdim. Ama daha sonrası için şimdiden bir şeyler düşünelim mutlaka. Hatta Dinleti Müzik buluşması için de hafiften plan program yapsak iyi olacak.
__________________ "Quality is a constant state of mind. It is a matter of passion and experience. Not a matter of standards… Technology is not an end in itself. The pleasure found in listening must be our only guide." Yves-Bernard André |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Administrator Katılım tarihi: Mar 2006 Bulunduğu yer: Ankara
| Pardon yahu. Tekrar bakınca fark ettim. Yorgunluktan olacak; "bir akşam" 'ı, "bu akşam" olarak okumuşum nasıl becerdiysem. Önümüzdeki Cuma ve sonrası için ben katılabilirim.
__________________ "Quality is a constant state of mind. It is a matter of passion and experience. Not a matter of standards… Technology is not an end in itself. The pleasure found in listening must be our only guide." Yves-Bernard André |
| | |
![]() |
| |
| |
| Konu araçları | |
| Modları göster | |
| ||||
| Konu | Konuyu başlatan | Forum | Cevaplar | Son mesaj |
| Ankara Ziyareti | verc | Sohbet | 15 | 16-11-06 12:30 |
| ANKARA da Sağnak | satbaba | Sohbet | 26 | 28-10-06 13:39 |
| Ankara Caz Festivali 10 | ashoke | Sohbet | 0 | 26-10-06 18:58 |
| Bir audiophilemania buluşması | Muffy | Sohbet | 12 | 26-04-06 23:07 |