Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...
This is a discussion on Herkese Selamlar....... within the Sohbet forums, part of the AudiophileMania category; Arkadaşlar merhaba, Doğrusu bu sitenin varlığından haberim yoktu, dün akşam Vintage söyleyince haberim oldu. Kabaca inceledim siteyi güzel düşünülmüş bir ...
| |||||||
| Kayıt | SSS | Üye listesi | Takvim | Arama | Bugün gönderilen mesajlar | Bölümü okunmuş olarak işaretle |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member Katılım tarihi: Jun 2006
| Arkadaşlar merhaba, Doğrusu bu sitenin varlığından haberim yoktu, dün akşam Vintage söyleyince haberim oldu. Kabaca inceledim siteyi güzel düşünülmüş bir site ama anladığım kadarı ile katılım sıkıntısı yaşanıyor. Ben bundan sonrası için destek vermeye hazırım, amaç audio olduktan sonra ben her türlü varım.... selamlar ve sevgiler... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Administrator Katılım tarihi: Mar 2006 Bulunduğu yer: Ankara
| Avalon 27 hoşgeldiniz.
__________________ "Quality is a constant state of mind. It is a matter of passion and experience. Not a matter of standards… Technology is not an end in itself. The pleasure found in listening must be our only guide." Yves-Bernard André |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Senior Member Katılım tarihi: Jun 2006
| Alıntı:
Diğer tarafta adınızı çok duyuyordum ama görünmüyordunuz pek... Sebebini şimdi anladım, güzel bir yola adım atmışsınız, kolay gelsin, bizde elimizden geleni yaparız artık | |
| | |