Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...
This is a discussion on Test etmeyi en çok istediğiniz cihazlar within the Sohbet forums, part of the AudiophileMania category; Hepimizi meraklandıran, ilgimizi cezbeden ama ülkemizde yada şehrimizde olmayan ürünler vardır. Bazen keşke şunu bir dinleyebilseydim deriz. Sizlerin böyle ah ...
| |||||||
| Kayıt | SSS | Üye listesi | Takvim | Arama | Bugün gönderilen mesajlar | Bölümü okunmuş olarak işaretle |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member Katılım tarihi: Mar 2006
| Hepimizi meraklandıran, ilgimizi cezbeden ama ülkemizde yada şehrimizde olmayan ürünler vardır. Bazen keşke şunu bir dinleyebilseydim deriz. Sizlerin böyle ah ettiği cihazlar var mı, varsa neler... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Administrator Katılım tarihi: Mar 2006 Bulunduğu yer: Ankara
| Benim, olsa da dinlesek dediğim alet bu. Sanırım yakında Türkiye'de bir tane olacak ama frustrated sayesinde. Ben de test etme fırsatı bulacağım böylelikle.
__________________ "Quality is a constant state of mind. It is a matter of passion and experience. Not a matter of standards… Technology is not an end in itself. The pleasure found in listening must be our only guide." Yves-Bernard André |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Senior Member Katılım tarihi: Mar 2006 Bulunduğu yer: Istanbul
| Alıntı:
benim şahsen benim olsada dinlesem dediğim bir cihaz yok..Sebebi Bu işleri çok karıştırmamak ,fazla deşmemek ve hayalllere kapılmamak adına... Birde bütçemi aşan hiç bir cihazı dinlemem bile ve de ahhhh benim olsa demem.. mütevazi sistemim yetiyor bana | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Senior Member Katılım tarihi: Jun 2006
| Bu markanın hoparlörlerini ve pikaplarını test etmeyi çok isterdim........ http://www.rockporttechnologies.com/ |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Senior Member Katılım tarihi: Jun 2006
| Alıntı:
Seni Aytekin'in eve götürmek gerek....Sonus Faber Staridivari ve Gryphon ları dinlemen gerek......bende dinleyemedim daha ama | |
| | |
![]() |
| |
| |
| Konu araçları | |
| Modları göster | |
| ||||
| Konu | Konuyu başlatan | Forum | Cevaplar | Son mesaj |
| Evinizde bulunan elektronik cihazlar nelerdir? | satbaba | Sohbet | 8 | 16-06-10 13:21 |
| yurt dışından istediğiniz cd yi getirme imkanınız olsa... | inispiritusengt | Stereo medyalar | 25 | 20-12-06 13:11 |
| test cd leri yorumları... | inispiritusengt | Stereo medyalar | 1 | 25-07-06 14:27 |