Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...
This is a discussion on Cabasse Jersey için uygun kablo? within the Hoparlör Kabloları forums, part of the Kablolar category; Merhaba Herkese Cabasse Jersey için uygun kablo arayışındayım. Bana bir kaç öneride bulunabilir misiniz? Fiyat/Performans oranı iyi olan hangi model ...
| |||||||
| Kayıt | SSS | Üye listesi | Takvim | Arama | Bugün gönderilen mesajlar | Bölümü okunmuş olarak işaretle |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member Katılım tarihi: Jun 2008
| Merhaba Herkese Cabasse Jersey için uygun kablo arayışındayım. Bana bir kaç öneride bulunabilir misiniz? Fiyat/Performans oranı iyi olan hangi model markalar var Jersey için? Bir de Jersey ile iyi uyum sağlayacak bir kablonun yapısal özelliği nasıl olmalıdır? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Junior Member Katılım tarihi: Jan 2009
| Merhaba, Dünya'nın bir çok yerinde bir çok marka ÖZEL Hoparlör Kablosu diye bir çok ürün pazarlıyor bunların arasında çok güvenilir markalar ve inanılmayacak rakamların istendiği kablolarda var. İşin aslına dönersek 1970'li yılların ortasında Tüm Dünya'da Elektrolitik Bakır'dan kablo üretimi yayıldı. Daha öncesinde THOMAS FIRINI'nda rafine edilen bakırdan kablo üretilirdi. Muhtelif kablo üreticileri üretim aşamasında elektrolitik bakıra ( fırında ) farklı ilavelerde bulunuyorlar bunlar ne kadar alacağınız sesi etkiler bu ÇOK BOYUTLU bir tartışma konusu. Bugün Dünya'da satılan EN Pahalı kablolar İngiltere, İsveç'te üretiliyor. Tüm Avrupalı ve Amerikalı üreticiler -kalite için - TAIWAN'ı tercih ederler diğerleri sadece ve sadece ÇİN! Bugün göreceğiniz en pahalı HDMI kabloların hepsi ( ikisi dışında) ÇİN'de üretiliyor! ÇİN'i küçümsemeyin 4.000 AUDIO/VIDEO Kablo üreticisi var ve bunların en az 1/3 Dünya Pazarında 70% yere sahipler. Ben; JBL Studio Line (890) 7+1, Yamaha AVR V-3800, Panasonic BD-50 kullanıyorum kablo+banana ve spade plug'lar olarak MONSTER'i seçtim. Orta seviyede rakamlar kablo Taiwan'da üretilmiş plug'lar Çin'de. CABASSE tartışmasız Dünya'da iyi bir yeri olan hoparlör üreticisi ama size birisi bu kablo Cabasse için ÖZEL FARKLI SPEK'lerde üretildir derse DOĞRU OLAMAZ. MONTER'i seçmem aşağıda linklerini verdiğim Amerikalı arkadaşım JERRY'nin şirketleri bu yazdıklarım orada hazır vardı dilerseniz POSTA GÜMRÜĞÜ vasıtasıyla ve kredi kartınızla -haklarınız kadar miktarda- satın alma şansınız var. http://www.lightav.com http://www.infiniteelectronix.com |
| | |
![]() |
| |
| |
| Konu araçları | |
| Modları göster | |
| ||||
| Konu | Konuyu başlatan | Forum | Cevaplar | Son mesaj |
| NAD C 325BEE, NAD C 515, CABASSE Antiqua | sn1903 | Stereo Amfiler | 0 | 28-12-08 21:52 |
| Garaj satisi uygun fiyatlar | denge | Satış İlanları | 0 | 14-07-08 13:39 |
| HK - 3380 / HK - HD 950 / EPOS ELS-303 Sizce Uygun mu? | garrincha | Stereo Amfiler | 11 | 16-10-07 18:16 |
| B&W vs FOCAL VE UYGUN ANFI | PURE | Stereo | 3 | 08-09-07 23:07 |
| Denon'a uygun kolon nedir | jazzpub | Stereo | 11 | 02-06-07 18:05 |