Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...
This is a discussion on kablolarım terfi etti!.. within the Hoparlör Kabloları forums, part of the Kablolar category; son durumda şöyle oldu; -AQ NRG-3 (2) power cord.CDP ve Pre'ye baglı.Power amfi beklemede.. -AQ CV-8 hyperlitz speaker cable.. -Cardas ...
| |||||||
| Kayıt | SSS | Üye listesi | Takvim | Arama | Bugün gönderilen mesajlar | Bölümü okunmuş olarak işaretle |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member Katılım tarihi: Mar 2006 Bulunduğu yer: istanbul
| son durumda şöyle oldu; -AQ NRG-3 (2) power cord.CDP ve Pre'ye baglı.Power amfi beklemede.. -AQ CV-8 hyperlitz speaker cable.. -Cardas Golden Cross XLR..Pre-power connect..-denemede- -AQ Jaguar RCA.. CDP-Pre connect selamlar |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Senior Member Katılım tarihi: Mar 2006 Bulunduğu yer: Istanbul
| Alıntı:
e artık bir yorum alırız sizden ... | |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Senior Member Katılım tarihi: Mar 2006 Bulunduğu yer: istanbul
| Alıntı:
şöyle özetleyeyim.. 1- AQ CV-8 den sonra eşref beyden değişim yapıp CHORD Signature'ye geçtim..yaklaşık 5 ay önce de CHORD'ları oldukça üst düzey bir kablo olan HARMONİX-HARMONİC ile değiştirdim..halen bunu kullanıyorum, speaker kablosu olarak..Bu bölümde DİY yok.. 2-Cardas golden cross ve AQ jaguar XLR kablolar cdp-pre-power arasındaydı..yaklaşık 5 ay önce bu kabloları Transparent Ultra XLR ile değiştirdim..şu an hala böyle, burada da DİY yok..ancak deneme maksadı ile cdp nin RCA cıkışlarına bağladım hem de yansın diye..XLR çıkışlarda ise transparent var..2000 usd lik transparente kafa tutuyor şimdiden.. 3-power cord larda ciddi değişiklikler oldu ..özellikle BLACK MAMBA.. şimdi diyeceksinizki DİY ler nerede..aslında sonradan aldığım pikapta chord silver siren (iki çift) kullanıyordum,şu an hala imzamda görünüyor, bunların yerine DİY ler takılı..bir çift fazla yaptırmıştım, o da şimdilik cdp nin RCA çıkışında.. DİY ler biraz yansın ,yorum yaparım..malum,gümüş kablolar çok geç yanıyor.. Bu arada yeni farkettim, imzamda epey eskimiş...değiştireyim ilk fırsatta.. | |
| | |