Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...
This is a discussion on kablolarım terfi etti!.. within the Hoparlör Kabloları forums, part of the Kablolar category; Alıntı: satbaba tarafından iletildi. valla sayın vintage bu kadar kısa sürede bu kadar kablo değiştirmişiniz maşallah.. benim, okurken bile başım ...
| |||||||
| Kayıt | SSS | Üye listesi | Takvim | Arama | Bugün gönderilen mesajlar | Bölümü okunmuş olarak işaretle |
| | #11 (permalink) | |
| Senior Member Katılım tarihi: Mar 2006 Bulunduğu yer: istanbul
| Alıntı:
bu vesile ile, sistemi adam eden ve gerçek değerini ortaya çıkaran en önemli ögenin kablo olduğunu söylemek isterim..1,5 yıl sonra bunu şimdi daha iyi kavradım, yaşıyorum..ilk başlarda insanın zoruna gidiyor kabloya para vermek ve değerini anlıyamıyorsunuz.. selam ve sevgiler.. | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Senior Member Katılım tarihi: Mar 2006 Bulunduğu yer: istanbul
| valla kablonun değeri anlaşılmıyor... bazen forumlarda kablonun pişme süresine bile inanılmıyor... ben şahsen kablo seçimi konusunda; atıyorum hop yada anfi yapan firmalarının yöneticilerinin yardımcı olacağı bir danışmanlık sistemi olmasından yanayım... şu kablo ile tavsiye ediyoruz gibi... bunu dinleyip referans alıp yine kendi zevklerimiz ile tartmalıyız bence... buna sonucu farklı bir kablo almakta olabilir... fakat üreticinin önerisinide bilmek gerek...
__________________ inispiritusengtum |
| | |