AUDIOPHILEMANIA fORUM

AUDIOPHILEMANIA

Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...

kablolarım terfi etti!..

This is a discussion on kablolarım terfi etti!.. within the Hoparlör Kabloları forums, part of the Kablolar category; Alıntı: satbaba tarafından iletildi. valla sayın vintage bu kadar kısa sürede bu kadar kablo değiştirmişiniz maşallah.. benim, okurken bile başım ...

Geri git   AUDIOPHILEMANIA fORUM > Kablolar > Hoparlör Kabloları

Kayıt SSS Üye listesi Takvim Arama Bugün gönderilen mesajlar Bölümü okunmuş olarak işaretle

LinkBack Konu araçları Modları göster
Eski 23-10-06, 21:37   #11 (permalink)
Senior Member

vintage Avatar

Katılım tarihi: Mar 2006

Alıntı:
satbaba tarafından iletildi. Mesajı göster
valla sayın vintage bu kadar kısa sürede bu kadar kablo değiştirmişiniz maşallah.. benim, okurken bile başım döndü hızınızdan...
bu arada güle güle kullanın hayırlı olsun...
başından çok para verip almaktansa 1,5 yılda adım adım gerçekleşti..şimdi düşünüyorumda ,baştan alsaymışım keşke..ama o zamanlar bu kadar iyi değildi kulağım..ilk cv-8 i taktığımda sisteme havalara uçmuş ve ''işte bu'' demiştim..

bu vesile ile, sistemi adam eden ve gerçek değerini ortaya çıkaran en önemli ögenin kablo olduğunu söylemek isterim..1,5 yıl sonra bunu şimdi daha iyi kavradım, yaşıyorum..ilk başlarda insanın zoruna gidiyor kabloya para vermek ve değerini anlıyamıyorsunuz..

selam ve sevgiler..
vintage çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-10-06, 10:12   #12 (permalink)
Senior Member

inispiritusengt Avatar

Katılım tarihi: Mar 2006

valla kablonun değeri anlaşılmıyor... bazen forumlarda kablonun pişme süresine bile inanılmıyor...
ben şahsen kablo seçimi konusunda; atıyorum hop yada anfi yapan firmalarının yöneticilerinin yardımcı olacağı bir danışmanlık sistemi olmasından yanayım... şu kablo ile tavsiye ediyoruz gibi... bunu dinleyip referans alıp yine kendi zevklerimiz ile tartmalıyız bence... buna sonucu farklı bir kablo almakta olabilir... fakat üreticinin önerisinide bilmek gerek...
Alıntı yaparak cevap ver

« - | hop. kablosu... »
Konu araçları
Modları göster

Saat ayarı GMT +3. Saat : 03:13.