Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...
This is a discussion on Kablonun etkisi, Haydi bakalım !!! within the Hoparlör Kabloları forums, part of the Kablolar category; MErhaba, eozkececi sormayın hem de ne önyargı Yıllarca okutulup öğretilenlerle çelişiyor, hesap kitap yapılamıyor ya, bu da inkara neden oluyor ...
| |||||||
| Kayıt | SSS | Üye listesi | Takvim | Arama | Bugün gönderilen mesajlar | Bölümü okunmuş olarak işaretle |
| | #11 (permalink) |
| Administrator Katılım tarihi: Mar 2006
| MErhaba, eozkececi sormayın hem de ne önyargı Yıllarca okutulup öğretilenlerle çelişiyor, hesap kitap yapılamıyor ya, bu da inkara neden oluyor bende. Eğer matematiksel olarak ispatlanamıyorsa yoktur bir fark demek kolay yol. Ben sadece birkaç kablo denedim denediğim en kaliteli kabloda şimdi kullandığım. En iyi iletkende gümüş olduğuna göre daha kaliteli bir çözüm düşünemiyorum kendimce. Tek düşündüğüm daha iyi bir yalıtım olabilir ama hoperlör kablosunun içinden geçen gerilim ve akımın karekteri göz önüne alındığında yalıtımda kolay ve ucuz yoldan halledilir, zaten aldığınız hali ile bile 10-15euro/metre'lik kablolar gayet güzelce bu işi halletmiş. Bakalım ben de birkaç kablo denemeye başlayınca kablo hipnozuna girerim belki.. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Junior Member Katılım tarihi: Sep 2008
| Gümüş alaşımlı hoparlör kabloları tam tersine orta sesleri arttırır. Düşürmez. Bas ve tiz frekansları yükseltilmek isteniyorsa saf bakır kablo kullanılır. Bu tür kablolar da orta ses nispeten daha derindir. Kulak ve dinlenilen müzik zevkine göre hoparlör kablosu kullanılır. |
| | |
![]() |
| |
| |
| Konu araçları | |
| Modları göster | |
| ||||
| Konu | Konuyu başlatan | Forum | Cevaplar | Son mesaj |
| Power Kablosunun Etkisi ve Tecrübeleriniz Neler? | Muffy | Interconnect ve Güç Kabloları | 81 | 14-11-06 08:39 |