AUDIOPHILEMANIA fORUM

AUDIOPHILEMANIA

Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...

Bu setup'ın büyüsü kabloda mı gizli idi?

This is a discussion on Bu setup'ın büyüsü kabloda mı gizli idi? within the Hoparlör Kabloları forums, part of the Kablolar category; Yıllar önce dinlediğim B&W 804s + NAD per-power ve hatırlamadaığım fakat iyi bir cd çalar ile aklımı kaybedeceğim dozda ses ...

Geri git   AUDIOPHILEMANIA fORUM > Kablolar > Hoparlör Kabloları

Kayıt SSS Üye listesi Takvim Arama Bugün gönderilen mesajlar Bölümü okunmuş olarak işaretle

LinkBack Konu araçları Modları göster
Eski 26-09-09, 09:41   #1 (permalink)
Junior Member

thekarga® Avatar

Katılım tarihi: Jul 2006
Standart Bu setup'ın büyüsü kabloda mı gizli idi?

Yıllar önce dinlediğim B&W 804s + NAD per-power ve hatırlamadaığım fakat iyi bir cd çalar ile aklımı kaybedeceğim dozda ses rengine tanık olmuştum, daha sonradan öğrendiğime göre içinde 35 adet kablo barındıran metresi 650 € olan Oehlbach kablolar kullanılmış...NAD için başka bir setupta dinlemedim ama herkes vasat olduğunu söylemekte...hoparlörler gerçekten çok iyi fakat 803d dinlediğimde 804s 'in daha kötü olduğunu duyumsadım...bu durumda geriye akustik düzenlemesi yapılmış dinleme odası ve kablolar kalmakta...bir kablo bu kadar etkili olabilip, ortalama bir sistemi çok yüksek seviyelere bu denli taşıyabilir mi?
thekarga® çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-09-09, 21:02   #2 (permalink)
Administrator

Muffy Avatar

Katılım tarihi: Mar 2006

Pardon, ben mi yanlış anladım acaba?.. 803d'yi 804s'ten iyi bulmanız gayet normal çünkü diamond tweeter'lı üst modeli.

Yves-Bernard André
Muffy çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-09-09, 22:04   #3 (permalink)
Junior Member

thekarga® Avatar

Katılım tarihi: Jul 2006

Anlatmaya çalıştığım şey 804'lerin nasıl o kadar şaşırtıcı bir etki yaratabildikleri, daha doğrusu cevabını aradığım sorun bu...elbette 803 ile aynı terazide değerlendirmiyorum, üstelik 803'ler apollo diye olurolmadık bir amfi ile sürülü ve mekanın akustik şartları içler acısı olmasına karşın karşısında tek kelime edemeden kalmıştım...804'lere ise sarılasım gelmişti...Oysa 803'ü dinlediğimiz yerde 804'de dinledik üstelik daha uyumlu olduğu söylenen Rotel Pre-Power ile...sonuç çok kötüydü...bu elbette hoparlörlerin kötü olduğu anlamına gelmiyor, aynı model hoparlörün belirttiğim gibi akustik şartları mükemmele yakın, NAD Pre-Power ve Oehlbach artılarıyla neler yarattığını gördüm...Anlamaya çalıştığım şey Oehlbach'ın en önemli faktör olabilme ihtimali...Fiyatına istinaden düşününce ihtimal kuvvetlenmekte...
thekarga® çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları
Modları göster

Bu setup'ın büyüsü kabloda mı gizli idi? ile benzer konular Benzer konular

Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Digital kabloda hangisi daha iyi ? Avalon 27 Interconnect ve Güç Kabloları 13 21-11-06 12:57

Saat ayarı GMT +3. Saat : 10:32.