AUDIOPHILEMANIA fORUM

AUDIOPHILEMANIA

Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...

bakır interconnect te, bakır uçlu wbt deneyen varmı?

This is a discussion on bakır interconnect te, bakır uçlu wbt deneyen varmı? within the Interconnect ve Güç Kabloları forums, part of the Kablolar category; ara kablonun gümüş olmasının önemi varmıdır? bakır interconnect kablosuna bakır uçlu wbt takan deneyen var mı? ecosse sympony e neden ...

Geri git   AUDIOPHILEMANIA fORUM > Kablolar > Interconnect ve Güç Kabloları

Kayıt SSS Üye listesi Takvim Arama Bugün gönderilen mesajlar Bölümü okunmuş olarak işaretle

LinkBack Konu araçları Modları göster
Eski 21-07-06, 15:30   #1 (permalink)
Senior Member

inispiritusengt Avatar

Katılım tarihi: Mar 2006
Unhappy bakır interconnect te, bakır uçlu wbt deneyen varmı?

ara kablonun gümüş olmasının önemi varmıdır? bakır interconnect kablosuna bakır uçlu wbt takan deneyen var mı? ecosse sympony e neden wbt takılamıyor?
inispiritusengt çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-07-06, 16:39   #2 (permalink)
Senior Member

Avalon 27 Avatar

Katılım tarihi: Jun 2006

benim şu ana kadar gördüğüm kadarıyla saf gümüş kablolarda, baslar daha derli toplu, tizlerde daha açık ve detaylı çalıyor.....Sahnede daha iyi oluyor bu durumda elbette....
Avalon 27 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-07-06, 20:09   #3 (permalink)
Senior Member

satbaba Avatar

Alıntı:
inispiritusengt tarafından iletildi.
ara kablonun gümüş olmasının önemi varmıdır? bakır interconnect kablosuna bakır uçlu wbt takan deneyen var mı? ecosse sympony e neden wbt takılamıyor?
wbt taktırmaya ne gerek var bu kabloda ? bence o kablonun orijinalliğini bozma inis..
satbaba çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-07-06, 22:26   #4 (permalink)
Senior Member

servetipci Avatar

Alıntı:
satbaba tarafından iletildi.
wbt taktırmaya ne gerek var bu kabloda ? bence o kablonun orijinalliğini bozma inis..
wbt takdırınca, kuş konduruyormuş.
servetipci çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-07-06, 12:02   #5 (permalink)
Senior Member

vintage Avatar

Alıntı:
Avalon 27 tarafından iletildi.
benim şu ana kadar gördüğüm kadarıyla saf gümüş kablolarda, baslar daha derli toplu, tizlerde daha açık ve detaylı çalıyor.....Sahnede daha iyi oluyor bu durumda elbette....
bunlara ek olarak, bir de bakır kablonun ''sıcak'' olduğundan sözediliyor..( warm colors )..
vintage çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-07-06, 12:40   #6 (permalink)
Senior Member

inispiritusengt Avatar

şimdi benim anfi eski model bakır girişlere göre imal edilmiş... gidip gümüş wbt takmak abes olur diye acaba seste parlaklık istiyorum... hani diyorum 1-2 tweak biraz tad verirmi....??? ama wbt den kablolarda vaz geçtim ama cdp a ilerde düşünüyorum...
inispiritusengt çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-11-06, 01:56   #7 (permalink)
Member

Katılım tarihi: Oct 2006

Alıntı:
servetipci tarafından iletildi. Mesajı göster
wbt takdırınca, kuş konduruyormuş.
aynen katılıyorum... amplininin içini acıp int kablodan sonra neyle gidilgine bakılsın? kesinlikle bakır kablodur. int ve hop kabloları kapasitor vasifesi yapıyor onun icinde ses degisiyor tercih meselesi. kafanızda takılı kalacaksa yapın derim sahsen ben oyle yapıyorum kendim power amplinin power kablo uclarını rodium ucla degistirdim nemi degişti 300 usd cebimden cıktı rahatladım )
Kizavul çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-11-06, 13:29   #8 (permalink)
Senior Member

inispiritusengt Avatar

Alıntı:
Kizavul tarafından iletildi. Mesajı göster
sahsen ben oyle yapıyorum kendim power amplinin power kablo uclarını rodium ucla degistirdim nemi degişti 300 usd cebimden cıktı rahatladım )
herkese tavsiye ederim...kafaya takmazsınız.. öyle rahatlatırki geceleri bebekler gibi uyursunuz...
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları
Modları göster

bakır interconnect te, bakır uçlu wbt deneyen varmı? ile benzer konular Benzer konular

Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Tannoy'un Türkiye distribütörü varmı? Rridgeback Surround Hoparlörler 2 15-04-09 02:37
satılık VDH The Name interconnect Avalon 27 Satış İlanları 4 11-11-06 18:54
7.1 kayit varmı ? grappa DVD Audio 8 10-10-06 06:45
arkadaşlar 9 bin eu olan varmı? inispiritusengt Sohbet 13 16-08-06 14:09
arkadaşlar kimse varmı? inispiritusengt Sohbet 15 30-03-06 00:39

Saat ayarı GMT +3. Saat : 10:24.