Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...
This is a discussion on bakır interconnect te, bakır uçlu wbt deneyen varmı? within the Interconnect ve Güç Kabloları forums, part of the Kablolar category; ara kablonun gümüş olmasının önemi varmıdır? bakır interconnect kablosuna bakır uçlu wbt takan deneyen var mı? ecosse sympony e neden ...
| |||||||
| Kayıt | SSS | Üye listesi | Takvim | Arama | Bugün gönderilen mesajlar | Bölümü okunmuş olarak işaretle |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member Katılım tarihi: Mar 2006 Bulunduğu yer: istanbul
| ara kablonun gümüş olmasının önemi varmıdır? bakır interconnect kablosuna bakır uçlu wbt takan deneyen var mı? ecosse sympony e neden wbt takılamıyor? |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Senior Member Katılım tarihi: Mar 2006 Bulunduğu yer: Istanbul
| Alıntı:
| |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Alıntı:
| |
| | |
| | #6 (permalink) |
| şimdi benim anfi eski model bakır girişlere göre imal edilmiş... gidip gümüş wbt takmak abes olur diye acaba seste parlaklık istiyorum... hani diyorum 1-2 tweak biraz tad verirmi....??? ama wbt den kablolarda vaz geçtim ama cdp a ilerde düşünüyorum... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Member Katılım tarihi: Oct 2006
| aynen katılıyorum... amplininin içini acıp int kablodan sonra neyle gidilgine bakılsın? kesinlikle bakır kablodur. int ve hop kabloları kapasitor vasifesi yapıyor onun icinde ses degisiyor tercih meselesi. kafanızda takılı kalacaksa yapın derim sahsen ben oyle yapıyorum kendim power amplinin power kablo uclarını rodium ucla degistirdim nemi degişti 300 usd cebimden cıktı rahatladım ) |
| | |
![]() |
| |
| |
| Konu araçları | |
| Modları göster | |
| ||||
| Konu | Konuyu başlatan | Forum | Cevaplar | Son mesaj |
| Tannoy'un Türkiye distribütörü varmı? | Rridgeback | Surround Hoparlörler | 2 | 15-04-09 02:37 |
| satılık VDH The Name interconnect | Avalon 27 | Satış İlanları | 4 | 11-11-06 18:54 |
| 7.1 kayit varmı ? | grappa | DVD Audio | 8 | 10-10-06 06:45 |
| arkadaşlar 9 bin eu olan varmı? | inispiritusengt | Sohbet | 13 | 16-08-06 14:09 |
| arkadaşlar kimse varmı? | inispiritusengt | Sohbet | 15 | 30-03-06 00:39 |