AUDIOPHILEMANIA fORUM

AUDIOPHILEMANIA

Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...

NuDiva VS Maestro VS Symphony???

This is a discussion on NuDiva VS Maestro VS Symphony??? within the Interconnect ve Güç Kabloları forums, part of the Kablolar category; ah; tabi ya. unutmuşum. düzeltiyorum. asıl adı, dandik's işport collection mkII...

Geri git   AUDIOPHILEMANIA fORUM > Kablolar > Interconnect ve Güç Kabloları

Kayıt SSS Üye listesi Takvim Arama Bugün gönderilen mesajlar Bölümü okunmuş olarak işaretle

LinkBack Konu araçları Modları göster
Eski 26-07-06, 15:29   #21 (permalink)
Administrator

Muffy Avatar

Katılım tarihi: Mar 2006

ah; tabi ya. unutmuşum. düzeltiyorum. asıl adı, dandik's işport collection mkII

Yves-Bernard André
Muffy çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-07-06, 15:55   #22 (permalink)
Senior Member

inispiritusengt Avatar

Alıntı:
Muffy tarafından iletildi.
ah; tabi ya. unutmuşum. düzeltiyorum. asıl adı, dandik's işport collection mkII
ofc miydi? hahaha...
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-07-06, 17:08   #23 (permalink)
Senior Member

satbaba Avatar

Alıntı:
ahmahm tarafından iletildi.
kablolar ve lambalar sisteme gore degisik sonuclar verebiliyor .sistemin dinlendigi mekanda onemli bence ayni kablo ayni sistemde farkli mekanlarda farkli sonuclar verir.
sistemin sesinin en iyi oldugu noktaya koltuk yerlestirip oradan dinlemiyoruz oturdugumuz koltuga gore sistemi ayarliyoruz sistemin sesi 3 metreden farkli 5 metrden farklidir dinleme mesafeside onemli
katılıyorum
satbaba çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-08-06, 13:36   #24 (permalink)
Senior Member

satbaba Avatar

ayrıca ,hoparlör kablolarınıza wbt uç taktırmanızı naçizane öneriyorum..
satbaba çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-10-06, 23:28   #25 (permalink)
Senior Member

satbaba Audioquest Jaguar DBS li Interconnect Kablo alınca eskiden kullandıgı eccose symphony kabloyu denemem ıcın bana verdı 2 hafta denedım sonuc bence maestro symhonyden daha iyi. benim denememde iki kablo arasında fiyat farkıda yoktu istersem symhonyı alıp maestroyu satbabaya verebılırdım
Alıntı:
symphony ise vokalde özellikle biraz kapalı çalıyordu... ama sese birazda gövde veriyordu... sahnenin arkasını sanki kesiyor.... daha derli toplu bir sahne vaatediyordu... buda sahne imajını güçlendiriyordu...
benim sistemımde symphony sese fazla govde verip basları bulanıklastırıp yayvanlastırıyordu mıdlerdede maestro daha acık calıyordu
ahmahm çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-10-06, 12:16   #26 (permalink)
Senior Member

inispiritusengt Avatar

buda ss farkı olsa gerek... birde satbaba syphony i pikapta kullanıyorsa... yanmamış olması mümkün... !!!
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları
Modları göster

Saat ayarı GMT +3. Saat : 10:13.