AUDIOPHILEMANIA fORUM

AUDIOPHILEMANIA

Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...

Power Kablosunun Etkisi ve Tecrübeleriniz Neler?

This is a discussion on Power Kablosunun Etkisi ve Tecrübeleriniz Neler? within the Interconnect ve Güç Kabloları forums, part of the Kablolar category; genelde firmalar ac power cord olayına sıcak bakmazlar cunki sese cok etki yapmaktadırlar bunun için sistemin tam manasıyla oturmasını saglamak ...

Geri git   AUDIOPHILEMANIA fORUM > Kablolar > Interconnect ve Güç Kabloları

Kayıt SSS Üye listesi Takvim Arama Bugün gönderilen mesajlar Bölümü okunmuş olarak işaretle

LinkBack Konu araçları Modları göster
Eski 26-10-06, 02:32   #31 (permalink)
Member

Katılım tarihi: Oct 2006

genelde firmalar ac power cord olayına sıcak bakmazlar cunki sese cok etki yapmaktadırlar bunun için sistemin tam manasıyla oturmasını saglamak sonra varsa eksikleri için power cord kullanmak gerekebilir? pc larda genelde birsey kazanırken bazı seyleri kaybedersiniz.
1 sistemde 2 power cord bazı sıkıntı yapabilir lutfen bunu unutmıyalım
Kizavul çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-10-06, 09:23   #32 (permalink)
Senior Member

vintage Avatar

Katılım tarihi: Mar 2006

eğer power contidioner ile kullanıyorsanız neden birden fazla power kablo sorun yaratsın ki?
vintage çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-10-06, 18:06   #33 (permalink)
Member

her power cord kapasitor etkisi yapar sesi cok etkiler acar kapatır aynı sekilde power cont ler etkiler hepsinde ufak bir filitre devresi bulunur sinyalleri geciktirir. power cordu pre de kullanınca amplinin ruhu gidiyor baska ampli oluyor sizi aradıgınız sesden bahsederseniz size bazı önerilerde bulunabilirim
Kizavul çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-10-06, 18:17   #34 (permalink)
Senior Member

servetipci Avatar

Alıntı:
Kizavul tarafından iletildi. Mesajı göster
power cordu pre de kullanınca amplinin ruhu gidiyor baska ampli oluyor sizi aradıgınız sesden bahsederseniz size bazı önerilerde bulunabilirim
önerilerinizi bekliyorum sevgili Kızavul.
servetipci çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-10-06, 21:14   #35 (permalink)
Member

sn servetipci sisteminizden bahsederseniz ve neleri daha fazla duymak istiyorsunuz? belirtirseniz (ne aralıkta finansman ayırıyorsunuz) size daha kısa ve net bir sekilde tavsiyelerimi sunabilirim
Kizavul çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-10-06, 21:28   #36 (permalink)
Senior Member

satbaba Avatar

Sevgili kizavul

ben sistemimi istek firmasının orion akım düzenliyicisi üzerinden besliyorum
bir power chord cdp e diğeri amfiye bağlı...
bu durumda bu bağlantı sizce sorun yaratır mı?
Ben cihaz ve kabloları almadan evvel yaptığım bir haftalık deneme süresince
bu akım düzenliyicinin arka plandaki hava boşluklarını büyütüp bir sessizlik sukunet yaptığını gözlemledim. Keza power chordlarında özellikle bas performansında bir miktar artışa ve yumrukvari bir şekle dönüştürdüğünü ve sahneyi az biraz geriye çektiğini duydum..
sizin görüşünüz nedir
satbaba çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-10-06, 22:38   #37 (permalink)
Senior Member

servetipci Avatar

Alıntı:
Kizavul tarafından iletildi. Mesajı göster
sn servetipci sisteminizden bahsederseniz ve neleri daha fazla duymak istiyorsunuz? belirtirseniz (ne aralıkta finansman ayırıyorsunuz) size daha kısa ve net bir sekilde tavsiyelerimi sunabilirim
sevgili Kızavul,

technics preamfi= SU-A6MK2
technics poweramfi=SE-A5MK2
AH' REFERANS CDP
VDH FİRST ULTİMATE interconnect
VDH MAGNUM hoparlör kablosu
TANNOY SATURN S10 hoparlör

amfiler ayrı prizde, CDP ayrı prizde takılı. hiç bir şeyi daha fazla duymak istediğim yok. finansman yapılacak işe göre değişebilir.
servetipci çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-10-06, 08:54   #38 (permalink)
Senior Member

inispiritusengt Avatar

detay arttıran power chord varsa bende alabilirim...
ama power anfide power chord işe yarqamıyor gibi geldi bana...
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-10-06, 20:01   #39 (permalink)
Member

Alıntı:
servetipci tarafından iletildi. Mesajı göster
sevgili Kızavul,

technics preamfi= SU-A6MK2
technics poweramfi=SE-A5MK2
AH' REFERANS CDP
VDH FİRST ULTİMATE interconnect
VDH MAGNUM hoparlör kablosu
TANNOY SATURN S10 hoparlör

amfiler ayrı prizde, CDP ayrı prizde takılı. hiç bir şeyi daha fazla duymak istediğim yok. finansman yapılacak işe göre değişebilir.
tekrar merhaba technics power aplinizi 3 adet spike uzerine kaldırın goreceksinizki baslar sertlesmis hızlanmıs ve tane tane gelecektir (tabi prenizin spike uzerinde oldugunu varsayıyorum) vdh kablolar genellikle orta sesleri cok guzel verirler bana gore klasik muzige daha uygun oldugunu dusunurum
Kizavul çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-10-06, 20:04   #40 (permalink)
Member

Alıntı:
inispiritusengt tarafından iletildi. Mesajı göster
detay arttıran power chord varsa bende alabilirim...
ama power anfide power chord işe yarqamıyor gibi geldi bana...
powerdada yarar... virtual dynamics kablo cok degişik bir duygu verir sanki arabaya chip takıp beygir kuvveti artmıs gibi hissettirir aq power kablolar ise orta ses agırlıklıdır baslar a iyi geldigini gordum yalnız sahne gidiyor
Kizavul çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları
Modları göster

Power Kablosunun Etkisi ve Tecrübeleriniz Neler? ile benzer konular Benzer konular

Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Makaralı Tape Tecrübeleriniz ve Önerileriniz? Muffy Pikap, Tuner ve diğer analog kaynaklar 60 29-06-10 14:01
Cambridge audio P500 (Power) adrenalin Aranılan Ürünler 0 30-09-08 02:05
Kablonun etkisi, Haydi bakalım !!! eUGENE Hoparlör Kabloları 11 02-09-08 11:43
Technics A900S MarkII power ve SU-C800-UM2 Pre... eUGENE Stereo Amfiler 15 16-11-06 13:42
power amfiye power cord ? vintage Interconnect ve Güç Kabloları 10 31-10-06 09:13

Saat ayarı GMT +3. Saat : 10:32.