Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...
This is a discussion on Power Kablosunun Etkisi ve Tecrübeleriniz Neler? within the Interconnect ve Güç Kabloları forums, part of the Kablolar category; genelde firmalar ac power cord olayına sıcak bakmazlar cunki sese cok etki yapmaktadırlar bunun için sistemin tam manasıyla oturmasını saglamak ...
| |||||||
| Kayıt | SSS | Üye listesi | Takvim | Arama | Bugün gönderilen mesajlar | Bölümü okunmuş olarak işaretle |
| | #31 (permalink) |
| Member Katılım tarihi: Oct 2006
| genelde firmalar ac power cord olayına sıcak bakmazlar cunki sese cok etki yapmaktadırlar bunun için sistemin tam manasıyla oturmasını saglamak sonra varsa eksikleri için power cord kullanmak gerekebilir? pc larda genelde birsey kazanırken bazı seyleri kaybedersiniz. 1 sistemde 2 power cord bazı sıkıntı yapabilir lutfen bunu unutmıyalım |
| | |
| | #33 (permalink) |
| her power cord kapasitor etkisi yapar sesi cok etkiler acar kapatır aynı sekilde power cont ler etkiler hepsinde ufak bir filitre devresi bulunur sinyalleri geciktirir. power cordu pre de kullanınca amplinin ruhu gidiyor baska ampli oluyor sizi aradıgınız sesden bahsederseniz size bazı önerilerde bulunabilirim |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Senior Member Katılım tarihi: Mar 2006 Bulunduğu yer: Istanbul
| Sevgili kizavul ben sistemimi istek firmasının orion akım düzenliyicisi üzerinden besliyorum bir power chord cdp e diğeri amfiye bağlı... bu durumda bu bağlantı sizce sorun yaratır mı? Ben cihaz ve kabloları almadan evvel yaptığım bir haftalık deneme süresince bu akım düzenliyicinin arka plandaki hava boşluklarını büyütüp bir sessizlik sukunet yaptığını gözlemledim. Keza power chordlarında özellikle bas performansında bir miktar artışa ve yumrukvari bir şekle dönüştürdüğünü ve sahneyi az biraz geriye çektiğini duydum.. sizin görüşünüz nedir |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| Senior Member Katılım tarihi: Mar 2006
| Alıntı:
technics preamfi= SU-A6MK2 technics poweramfi=SE-A5MK2 AH' REFERANS CDP VDH FİRST ULTİMATE interconnect VDH MAGNUM hoparlör kablosu TANNOY SATURN S10 hoparlör amfiler ayrı prizde, CDP ayrı prizde takılı. hiç bir şeyi daha fazla duymak istediğim yok. finansman yapılacak işe göre değişebilir. | |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| Alıntı:
| |
| | |
| | #40 (permalink) |
| powerdada yarar... virtual dynamics kablo cok degişik bir duygu verir sanki arabaya chip takıp beygir kuvveti artmıs gibi hissettirir aq power kablolar ise orta ses agırlıklıdır baslar a iyi geldigini gordum yalnız sahne gidiyor |
| | |
![]() |
| |
| |
| Konu araçları | |
| Modları göster | |
| ||||
| Konu | Konuyu başlatan | Forum | Cevaplar | Son mesaj |
| Makaralı Tape Tecrübeleriniz ve Önerileriniz? | Muffy | Pikap, Tuner ve diğer analog kaynaklar | 60 | 29-06-10 14:01 |
| Cambridge audio P500 (Power) | adrenalin | Aranılan Ürünler | 0 | 30-09-08 02:05 |
| Kablonun etkisi, Haydi bakalım !!! | eUGENE | Hoparlör Kabloları | 11 | 02-09-08 11:43 |
| Technics A900S MarkII power ve SU-C800-UM2 Pre... | eUGENE | Stereo Amfiler | 15 | 16-11-06 13:42 |
| power amfiye power cord ? | vintage | Interconnect ve Güç Kabloları | 10 | 31-10-06 09:13 |