AUDIOPHILEMANIA fORUM

AUDIOPHILEMANIA

Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...

Bookshelf kullanıcılarının ortak derdi hoparlör ayakları hakkında bir kaç soru..

This is a discussion on Bookshelf kullanıcılarının ortak derdi hoparlör ayakları hakkında bir kaç soru.. within the Diğer Ekipman ve Aksesuarlar forums, part of the Diğer Ekipmanlar & Modifiye category; Merhaba, Bookshelflerimi aldığımdan beri ahşap iki sehpanın üzerinde duruyorlar. Nedeni malüm bütçeler kısıtlı, 250 TL verip ayak alacağıma o paraya ...

Geri git   AUDIOPHILEMANIA fORUM > Diğer Ekipmanlar & Modifiye > Diğer Ekipman ve Aksesuarlar

Kayıt SSS Üye listesi Takvim Arama Bugün gönderilen mesajlar Bölümü okunmuş olarak işaretle

LinkBack Konu araçları Modları göster
Eski 24-01-10, 09:21   #1 (permalink)
Junior Member

Katılım tarihi: Jul 2008
Standart Bookshelf kullanıcılarının ortak derdi hoparlör ayakları hakkında bir kaç soru..

Merhaba,

Bookshelflerimi aldığımdan beri ahşap iki sehpanın üzerinde duruyorlar. Nedeni malüm bütçeler kısıtlı, 250 TL verip ayak alacağıma o paraya biraz daha ekleyip cd player alabiliyorsun.

Kendin yapmaya kalksan da ne kadar sağlam ve sese zarar vermeyecek bir ürün ortaya koyacabileceğin çok tartışmalı, en azından ben bu konularda becerikli sayılmam.

Bu şartlar altında gene Sonorous'lar gündemime geliyor,
Hepsiburada.com : Sonorous SP-100B Hoparlör Ayakları | Ev Elektroniği

Bundan bir sene önce bu ayaklardan aldım ve geri iade etmek zorunda kaldım gönderilen parçalardan biri hatalı idi ve ürünü birleştiremedim.

Şimdi bu önyargı ve çekince ile son çarame geri dönmeden sizlere bir danışmak istedim,

-Bir hoparlör ayağı sesi ne kadar etkiler bilemiyorum, bu kadar elzem midir ayaklar? İdareten bir şeyler ayarlamak ile iyi bir ayak almak arasında ki fark nedir bilemiyorum, görüşlerinizi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevirim.

-Sonorous ayaklardan kullanan var mı? Yorumlarınız nedir? Profesyonel ayaklar ile karşılaştırma şansı olan oldu mu aranızda?

-Alternatif ayak önerileriniz var mıdır? İkinci ellerin anlamsızca pahalı olduğunu düşünürsek ne tavsiye edersiniz (15-20 parça kesme taşı üst üste koymayı bile düşündüm, Koçtaş'tan alıp , her türlkü tavsiye çok değerli benim için)

Şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için.
emresorkun çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları
Modları göster

Bookshelf kullanıcılarının ortak derdi hoparlör ayakları hakkında bir kaç soru.. ile benzer konular Benzer konular

Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Japon hoparlör firmaları ve ünlü hoparlör üreticileri Rridgeback Surround Hoparlörler 0 22-01-08 00:38
Marten Desıgn Monk Serısı Bookshelf Hoparlorler fmuratgedik Satış İlanları 0 13-01-08 19:16

Saat ayarı GMT +3. Saat : 16:05.