Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...
This is a discussion on Hoparlor Standi Sorunlari within the Diğer Ekipman ve Aksesuarlar forums, part of the Diğer Ekipmanlar & Modifiye category; Oncelikle Herkese bol dinletili gunler.Arkadaslar benim problemim kullanmis oldugum bookshelf hoparlorlerin altina yeni aldigim standlarla ilgili.Bu konuda deneyimlerinizi ve/veya fikirlerinizi ...
| |||||||
| Kayıt | SSS | Üye listesi | Takvim | Arama | Bugün gönderilen mesajlar | Bölümü okunmuş olarak işaretle |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member Katılım tarihi: Apr 2007
| Oncelikle Herkese bol dinletili gunler.Arkadaslar benim problemim kullanmis oldugum bookshelf hoparlorlerin altina yeni aldigim standlarla ilgili.Bu konuda deneyimlerinizi ve/veya fikirlerinizi paylasabilirseniz cok sevinirim. 1- Kullandigim standlar metal ve ici bos oncelikle icinin doldurulmasi gerekiyormus.Bu sebeple bana verilmis olan 2 fikir a- Metal bilye veya sacma b- silis (silisyum) kumu sizce hangisi olmali? Ne gibi etkileri iyi kotu olacaktir? 2- Su anda stand spikelar ile parkeye basiyor.Acaba altina mermer(granit) kullanmalimiyim?Kullanirsam ne gibi etkisi olabilir? Simdiden tesekkur ederim.Bol dinletili gunler. |
| | |
![]() |
| |
| |
| Konu araçları | |
| Modları göster | |
| ||||
| Konu | Konuyu başlatan | Forum | Cevaplar | Son mesaj |
| Sistemime Uygun Hoparlor Arayisi | mertyarar | Stereo | 3 | 23-04-07 19:05 |
| Kimber 8tc&4tc Bi-wired Hoparlor Kablosu | adige67 | Satış İlanları | 3 | 21-11-06 09:47 |