AUDIOPHILEMANIA fORUM

AUDIOPHILEMANIA

Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...

YODİNİ tweak testi...

This is a discussion on YODİNİ tweak testi... within the Diğer Ekipman ve Aksesuarlar forums, part of the Diğer Ekipmanlar & Modifiye category; Alıntı: Professor tarafından iletildi. bunun devamı var mı? şuan yok! Alıntı: Professor tarafından iletildi. sipariş üzerine mi yapılıyor? devamını ancak ...

Geri git   AUDIOPHILEMANIA fORUM > Diğer Ekipmanlar & Modifiye > Diğer Ekipman ve Aksesuarlar

Kayıt SSS Üye listesi Takvim Arama Bugün gönderilen mesajlar Bölümü okunmuş olarak işaretle

LinkBack Konu araçları Modları göster
Eski 27-10-06, 15:20   #31 (permalink)
Senior Member

inispiritusengt Avatar

Katılım tarihi: Mar 2006

Alıntı:
Professor tarafından iletildi. Mesajı göster
bunun devamı var mı?
şuan yok!
Alıntı:
sipariş üzerine mi yapılıyor?
devamını ancak siparişle yapılabilir... çünkü malum daha öncede bahsettim... fırın kiralama ücretleri çok pahalı...
Alıntı:
sadece timpani mi satıyor?
evet anlaşma böyle...
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-10-06, 15:23   #32 (permalink)
Senior Member

inispiritusengt Avatar

alttaki link te... çalışmaya ilham olan ürünlerden biri... ve çalışma prensipi ile ilgili bir yorum...
http://www.audionut.com/tas.html
http://www.audionut.com/pk4/store.pl?section=6
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-10-06, 15:27   #33 (permalink)
Member

udmrts Avatar

Yine de eline sağlık diyelim İnis...
udmrts çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-10-06, 15:30   #34 (permalink)
Senior Member

inispiritusengt Avatar

sağolun sayın udmrts...
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-10-06, 15:36   #35 (permalink)
Senior Member

satbaba Avatar

zamanında ,inisi , diğer foruma girdiği ilk günlerde , çok yanlış anlayıp , çeşitli küçük problemler yaşamıştık.. Ama zaman içersinde ,sevgili inis ,bizlere gerçek yüzünü gösterdi.. Yüzyüze tanıştıktan sonra anladık ki aslında melek gibi ve çok efendi bir arkadaş... Şimdi buradan kendisinden zamanında yaptığımız hatalı davranışlarımız için özür diliyorum...
Sevgiler inis kardeş ....
satbaba çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-10-06, 15:42   #36 (permalink)
Senior Member

inispiritusengt Avatar

Alıntı:
satbaba tarafından iletildi. Mesajı göster
zamanında ,inisi , diğer foruma girdiği ilk günlerde , çok yanlış anlayıp , çeşitli küçük problemler yaşamıştık.. Ama zaman içersinde ,sevgili inis ,bizlere gerçek yüzünü gösterdi.. Yüzyüze tanıştıktan sonra anladık ki aslında melek gibi ve çok efendi bir arkadaş... Şimdi buradan kendisinden zamanında yaptığımız hatalı davranışlarımız için özür diliyorum...
Sevgiler inis kardeş ....
satbaba yauw yapma valla duygulandım... evine ziyaret ettiğimde söylemiştim... o zaman başkasına benzetilmek üstelik hiç kimsenin sevmediği birine benzetilmek beni biraz asabi yapmıştı... bende o dönemde biraz hırçınlaşmıştım işin doğrusu... bende durumun bu hale tırmanmasında etkili oldum açıkçası bende özürlerden bir çelenk sunarım...
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-10-06, 16:24   #37 (permalink)
Senior Member

inispiritusengt Avatar

şimdi ürünün isminden kıllanan arkadaşlar olmuştur... bu yüzden bir açıklama getireyim...

evet ürünün ismi YODİNİ... buda yoda ve inispiritusengt in birleşiminden geliyordu...

ürün şöyle ortaya çıktı! sayın yoda bir gün beni telefon ile arayıp; inis sen seramikten anlıyorsun... bende seramikten yapılmış şu tip bir ürün gördüm... bana bunun benzerini yapabilirmisin... dedi... bende tamam yapayım dedim...

ama o dönem benimde boş bir zamanıma geldiğinden bir süre bunun üzerine uzun uzun kafa patlattım... sayın yoda'nın finish olayına verdiği önemi bildiğimden... yapacağım kablo kaldıracının açıkçası form aşamasıyla falan çok uğraştım... hatta... ilginç bir nükte olsun diye altınada küçük bir logo hazırladım ve adını sizinde bildiğiniz nedenden dolayı YODİNİ koydum...

tabi bu üründen 2-3 takım yapmıştım... hem işe yarar ise kendimde kullanırım hemde... seramik malzemesinin fire payınıda düşünerek...

ilk 2 takımı dağıttığımdan açıkçası bir süre ben kendi sistemimde kullanamadım... o zamanlar... etkisininde ne olduğunun farkında değildim... neyse bir gün timpani den, bir mail aldım... ürünün methini duyduklarını ve test için getirmemi rica ettiklerini okudum... o anda ben henüz kendi sistemimde bile denememiştim...

neyse... test için timpani ye gidince oradaki testler sonucunda yeni bir ürün geliştirmem istendi... bu durumda timpani ninde bazı beklentileri göz önüne alınarak YODİNİ geliştirildi...

açıkçası bu ürün benimde kontrolümün dışında şaka gibi gelişti... yaklaşık 7 ayrı form yaptıktan sonra... bu gördüğünüz son versiyon daha başarılı bulunduğundan bu ürün çoğaltıldı... ve açıkçası ona şans veren bu ismi değiştirmek istemedim...

bu isim... ünlü sihirbaz hudini gibi ses te yaptığı sihri çağrıştırıyor bana...

not:fikirin doğmasını sağlayan... üretimi sırasında gelişimine manevi destekte bulunan... bu ürünün Timpani gibi çok özel bir hifi mağazasında yer bulmasına kadar olan serüveninde... bana yaptığı her türlü destekten dolayı sayın yoda ya teşekkür ederim...

En son inispiritusengt tarafından düzenlendi: 27-10-06 saat 16:31 Sebep: ek...
inispiritusengt çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-10-06, 16:27   #38 (permalink)
Senior Member

satbaba Avatar

tebrikler inis
satbaba çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-10-06, 22:26   #39 (permalink)
Junior Member

Katılım tarihi: Oct 2006

Alıntı:
not:fikirin doğmasını sağlayan... üretimi sırasında gelişimine manevi destekte bulunan... bu ürünün Timpani gibi çok özel bir hifi mağazasında yer bulmasına kadar olan serüveninde... bana yaptığı her türlü destekten dolayı sayın yoda ya teşekkür ederim
Estafurullah sevgili inis, asıl ben teşekkür ederim hem işlevsel hemde görsel anlamda çok başarılı oldu ellerine sağlık.
Sevgiler
Tuner Marantz ST-17
Speakers Cable Ecosse sms 2.3 WBT-0644 Banana
CD Interconnect Kimber KCAG
Tuner Interconnect Ecosse Composer MkII
CD & Amplifier Power Chord Ecosse Big Orange
Vibrapod Isolators
EAT Cool Damper
Yodini Kablo Taşıyıcı
Yoda çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-10-06, 23:18   #40 (permalink)
Senior Member

servetipci Avatar

sevgil inis ve sevgili yoda güzel bir iş çıkartmışsınız, tebrikler.
servetipci çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları
Modları göster

YODİNİ tweak testi... ile benzer konular Benzer konular

Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Evde frekans yanıtı testi ogen Stereo 2 20-10-08 17:15

Saat ayarı GMT +3. Saat : 10:31.