Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...
This is a discussion on YODİNİ tweak testi... within the Diğer Ekipman ve Aksesuarlar forums, part of the Diğer Ekipmanlar & Modifiye category; deneme fırsatım olmadı ama resimlerden gordugun kadarı ile cok guzel kablo asansörü yapmısınız tebrik ederim...
| |||||||
| Kayıt | SSS | Üye listesi | Takvim | Arama | Bugün gönderilen mesajlar | Bölümü okunmuş olarak işaretle |
| | #44 (permalink) |
| Senior Member Katılım tarihi: Mar 2006
| öncelikle tebrik edrim. ama elvasyon haricinde kablonun üstte dururken titreşim yapmasını engelliyecek bir sabitleme sistemide olabilirmiydi. bir ikinciside mutlaka çok emek harcamışsınız ama feyz aldığınız ve linkini verdiğiniz ürünün de tanesi 20 dolar.
__________________ |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| Alıntı:
| |
| | |
| | #47 (permalink) | ||||||
| Senior Member Katılım tarihi: Mar 2006 Bulunduğu yer: istanbul
| öncelikle herkese teşekkür ederim... Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
benim açımdan, sipariş verildi yaptım.. devamı beni çok ilgilendirmiyor... işe yarıyormu... ona bakarım... işe yarıyor ki satın alanlarda var... Alıntı:
keşke onlar gibi dünyaya pazarlıyabilecek çapta bir pazarım olsa... başka bir forumdada yazdım... bunun maliyeti bu... 50 tanede... 80 tanede yaklaşık aynı fiyat... burada fırın maliyeti ve fire çok önemli... ben fırıncıya 60 adet sipariş verdim... içinden 50 tane sağlam çıkmadı... adamın sağlam diye verdiklerinin hepsini malesef piyasaya sunamıyorsunuz... isteyen araştırabilir.. 1260c ye çıkan bir fırın 1 metre küp olmak kaydıyla... 2 kere yanarsa (çünkü bu ürünler 2 kere pişiriliyor...) kaç ytl ücret talep ediyorlar... 400 ytl den az isteyen olursa haberim olsun... atıyorum 50 tane sipariş aldınız... 400x2=800 ytl sadece fırınlama ücreti... malzeme,kum,plastik,yapiştırıcılar,kalıplama,çamur ,sır,arge,işçilik, ıvır-zıvır gerisini siz hesap edin... 1000 tane sipariş alsam fiyat yaklaşık %35 kadar düşer... bana bu imkanı veremezseniz... malesef fiyat böyle oluyor... fiyat size yüksek gözükebilir fakat benim kar mazım açıkçası çok komik... ben gönül işi olarak yaptım... bir dahada yapamam zaten... Alıntı:
__________________ inispiritusengtum En son inispiritusengt tarafından düzenlendi: 28-10-06 saat 13:34 Sebep: ek... | ||||||
| | |
| | #48 (permalink) |
| Haklısınız aslında sevgili inis, talep artınca maliyet düşecektir. eski forumda fırınlama ile ilgili okumuştum ama böyle bir ürün bilmediğimden anlamamıştım. bu durumda talebi artırmak için 10-15 dolar arasına mal olma imkanı olursa ben 10 tane şimdiden talipliyim diyebilirim.
__________________ |
| | |
| | #49 (permalink) |
| keşke elimden daha fazlası gelsede; herkesin evinde bir takım Yodini olsa... ben hep bir takım 4 tane eder diye ucuz diye düşündüm... fakat 10 tane denilince haklısınız fiyat biraz uçuyor...
__________________ inispiritusengtum En son inispiritusengt tarafından düzenlendi: 28-10-06 saat 17:30 Sebep: ek... |
| | |
| | #50 (permalink) |
| satbaba istersen... akşam sayın ahmahm... ile beraber bana gelinde size Yodini testi yapayım... tabi koala ve dbs yi de getirirseniz onlarıda test ederiz... (kısa günün kaarı)
__________________ inispiritusengtum |
| | |
![]() |
| |
| |
| Konu araçları | |
| Modları göster | |
| ||||
| Konu | Konuyu başlatan | Forum | Cevaplar | Son mesaj |
| Evde frekans yanıtı testi | ogen | Stereo | 2 | 20-10-08 17:15 |