AUDIOPHILEMANIA fORUM

AUDIOPHILEMANIA

Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...

YODİNİ tweak testi...

This is a discussion on YODİNİ tweak testi... within the Diğer Ekipman ve Aksesuarlar forums, part of the Diğer Ekipmanlar & Modifiye category; deneme fırsatım olmadı ama resimlerden gordugun kadarı ile cok guzel kablo asansörü yapmısınız tebrik ederim...

Geri git   AUDIOPHILEMANIA fORUM > Diğer Ekipmanlar & Modifiye > Diğer Ekipman ve Aksesuarlar

Kayıt SSS Üye listesi Takvim Arama Bugün gönderilen mesajlar Bölümü okunmuş olarak işaretle

LinkBack Konu araçları Modları göster
Eski 28-10-06, 01:05   #41 (permalink)
Member

Katılım tarihi: Oct 2006

deneme fırsatım olmadı ama resimlerden gordugun kadarı ile cok guzel kablo asansörü yapmısınız tebrik ederim
Kizavul çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-10-06, 01:43   #42 (permalink)
Senior Member

vintage Avatar

Katılım tarihi: Mar 2006

tebrikler tebrikler..inis iyi bi iş bu..kablosu açıktan seyahat edenler için..
vintage çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-10-06, 01:52   #43 (permalink)
Junior Member

Sevgili İnis,

Tebrik ederim, üretim ve imalat aşamaları ve bazı şeyleri kabul ettirebilme, ülkemizde halan zorlu bir süreç...
nocturn çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-10-06, 03:19   #44 (permalink)
Senior Member

SoundOfAngel Avatar

öncelikle tebrik edrim. ama elvasyon haricinde kablonun üstte dururken titreşim yapmasını engelliyecek bir sabitleme sistemide olabilirmiydi.
bir ikinciside mutlaka çok emek harcamışsınız ama feyz aldığınız ve linkini verdiğiniz ürünün de tanesi 20 dolar.
Eski 28-10-06, 09:26   #45 (permalink)
Senior Member

Professor Avatar

Alıntı:
Kizavul tarafından iletildi. Mesajı göster
deneme fırsatım olmadı ama resimlerden gordugun kadarı ile cok guzel kablo asansörü yapmısınız tebrik ederim
özür dileyerek...bu tabiri takıldım. "kablo asansörü". sanırım "kablo kaldıracı" (cable lift) daha uygun olur. asansör de lift'den gelme ama o daha başka bir mana içeriyor.
Professor çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-10-06, 11:41   #46 (permalink)
Senior Member

hakancez Avatar

Elinize ve emeğinize sağlık. Konu ile ilgili bir tanıtım yazısı yazarsanız benim sitenin d.i.y. bölümüne de eklemek isterim...

Hifi Ve Müzik Konulu Türkçe Elektronik Dergi
hakancez çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-10-06, 13:30   #47 (permalink)
Senior Member

inispiritusengt Avatar

öncelikle herkese teşekkür ederim...
Alıntı:
Kizavul tarafından iletildi. Mesajı göster
valla makyajı önemliydi... daha alımlı bir modelimde vardı ama malesef sesi biraz bozdu... birde alımlı renkler malesef düşük derece buda kırılgan olmalarına neden oluyor...
Alıntı:
Professor tarafından iletildi. Mesajı göster
özür dileyerek...bu tabiri takıldım. "kablo asansörü". sanırım "kablo kaldıracı" (cable lift) daha uygun olur. asansör de lift'den gelme ama o daha başka bir mana içeriyor.
yurtdışı orjinal adı "cable lift" zaten...
Alıntı:
vintage tarafından iletildi. Mesajı göster
tebrikler tebrikler..inis iyi bi iş bu..kablosu açıktan seyahat edenler için..
kabloları saklamak bence enbüyük hata...
Alıntı:
nocturn tarafından iletildi. Mesajı göster
Sevgili İnis,
Tebrik ederim, üretim ve imalat aşamaları ve bazı şeyleri kabul ettirebilme, ülkemizde halan zorlu bir süreç...
ben zaten ülkemizde kabul edilsin diye yapmadım... bunun imkansız olduğunu biliyorum... hali hazırda kablonun pişme sürecinin olmadığına inanan bir çok insan varken... kabloları saklamaya çalışan bir çok kişi varken... böyle kabloları insanın gözüne sokar gibi kaldırmak... tabiki öyle kolay kabul edilecek bir şey değil...

benim açımdan, sipariş verildi yaptım.. devamı beni çok ilgilendirmiyor... işe yarıyormu... ona bakarım... işe yarıyor ki satın alanlarda var...
Alıntı:
SoundOfAngel tarafından iletildi. Mesajı göster
öncelikle tebrik edrim. ama elvasyon haricinde kablonun üstte dururken titreşim yapmasını engelliyecek bir sabitleme sistemide olabilirmiydi. bir ikinciside mutlaka çok emek harcamışsınız ama feyz aldığınız ve linkini verdiğiniz ürünün de tanesi 20 dolar.
valla sayın socrates pardon SoundOfAngel... keşke onlar gibi dünyaya pazarlıyabilecek çapta bir pazarım olsa... başka bir forumdada yazdım... bunun maliyeti bu... 50 tanede... 80 tanede yaklaşık aynı fiyat... burada fırın maliyeti ve fire çok önemli... ben fırıncıya 60 adet sipariş verdim... içinden 50 tane sağlam çıkmadı... adamın sağlam diye verdiklerinin hepsini malesef piyasaya sunamıyorsunuz...

isteyen araştırabilir.. 1260c ye çıkan bir fırın 1 metre küp olmak kaydıyla... 2 kere yanarsa (çünkü bu ürünler 2 kere pişiriliyor...) kaç ytl ücret talep ediyorlar... 400 ytl den az isteyen olursa haberim olsun... atıyorum 50 tane sipariş aldınız...
400x2=800 ytl sadece fırınlama ücreti... malzeme,kum,plastik,yapiştırıcılar,kalıplama,çamur ,sır,arge,işçilik, ıvır-zıvır gerisini siz hesap edin...
1000 tane sipariş alsam fiyat yaklaşık %35 kadar düşer... bana bu imkanı veremezseniz... malesef fiyat böyle oluyor... fiyat size yüksek gözükebilir fakat benim kar mazım açıkçası çok komik... ben gönül işi olarak yaptım... bir dahada yapamam zaten...
Alıntı:
hakancez tarafından iletildi. Mesajı göster
Elinize ve emeğinize sağlık. Konu ile ilgili bir tanıtım yazısı yazarsanız benim sitenin d.i.y. bölümüne de eklemek isterim...
daha ne yazayım sayın hakancez... açılış yazım yeterli değil mi? istanbul a gelince bana uğrarsınız siz bir değerlendirme yazarsınız artık...

En son inispiritusengt tarafından düzenlendi: 28-10-06 saat 13:34 Sebep: ek...
inispiritusengt çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-10-06, 14:37   #48 (permalink)
Senior Member

SoundOfAngel Avatar

Haklısınız aslında sevgili inis, talep artınca maliyet düşecektir. eski forumda fırınlama ile ilgili okumuştum ama böyle bir ürün bilmediğimden anlamamıştım. bu durumda talebi artırmak için 10-15 dolar arasına mal olma imkanı olursa ben 10 tane şimdiden talipliyim diyebilirim.
Eski 28-10-06, 17:28   #49 (permalink)
Senior Member

inispiritusengt Avatar

keşke elimden daha fazlası gelsede; herkesin evinde bir takım Yodini olsa... ben hep bir takım 4 tane eder diye ucuz diye düşündüm... fakat 10 tane denilince haklısınız fiyat biraz uçuyor...

En son inispiritusengt tarafından düzenlendi: 28-10-06 saat 17:30 Sebep: ek...
inispiritusengt çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-10-06, 13:25   #50 (permalink)
Senior Member

inispiritusengt Avatar

satbaba istersen... akşam sayın ahmahm... ile beraber bana gelinde size Yodini testi yapayım... tabi koala ve dbs yi de getirirseniz onlarıda test ederiz... (kısa günün kaarı)
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları
Modları göster

YODİNİ tweak testi... ile benzer konular Benzer konular

Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Evde frekans yanıtı testi ogen Stereo 2 20-10-08 17:15

Saat ayarı GMT +3. Saat : 10:32.